Cea de-a 18-a expozitie internationala Aqua-Therm Moscova 2014 este alegerea liderilor industriali

127 vizualizari
Aqua them moscova 2014
Distribuie pe


Aqua-Therm Moscova este evenimentul de top din Rusia din domeniul incalzirii, alimentarii cu apa, tehnologiilor sanitare, aerului conditionat, ventilatiei si echipamentelor pentru piscine, saune si spa-uri, care va avea loc in perioada 4-7 Februarie 2014 la Crocus Expo Moscova, Rusia.

Aqua-Therm Moscova 2014 nu este doar un eveniment cheie din domeniul industriei si o platforma b2b de expunere a produselor noi si inovatoare, dar este de asemenea o rampa de lansare pentru piata HVAC si a piscinelor din Rusia. Acesta este motivul pentru care tot mai multi jucatori din acest sector isi manifesta preferinta pentru aceasta expozitie.

 Participantii reprezinta masura succesului
Inca din luna octombrie, peste 600 companii din Rusia, Austria, Belgia, Ungaria, Germania, Italia, Spania, Kazakhstan, Polonia, Turcia, Franta si alte tari si-au confirmat participarea la Aqua-Therm Moscova 2014. 
Unul dintre cei mai importanti indicatori ai eficientei evenimentului este numarul permanent de expozanti – peste 64% dintre companiile expozante in 2013, revin din nou la Aqua-Therm Moscova 2014! Numarul expozantilor noi este de asemenea in crestere de la zi la zi, reprezentand in prezent 15% din numarul total de participanti.


 Pavilioane nationale – extindere geografica
In mod traditional, in cadrul expozitiei, tarile participante formeaza pavilioane nationale. Mixul puternic de branduri de renume din industria HVAC, va fi completat cu noi reprezentanti in pavilioanele nationale din ce in mai mari cu companii din Germania, Italia, Spania, Turcia si alte tari. In 2014 aria geografica a expozantilor va fi extinsa, noi tari participante fiind Serbia si Croatia.

Pentru prima data, va fi alcatuit pavilionul producatorilor din Austria, care se va numi Satul Austriac!

■ Lista expozantilor cuprinde companii de renume din Rusia si internationale, precum Agrigazpolimer, AGRU Kunststofftechnik GmbH, Alterplast, Aqua Master, Aquaphor Marketing, Aquario, Astral, Astralpool, Avangard, Baxi, Bologovskiy Armaturniy Zavod, Bosch Buderus, Bugatti, BWT, Daewoo Gasboiler, Dinotec, Duim, Ego Engineering, Energogazengineering, Ferroli, Fitingvil, Forte TD, Frap, Fränkische RUS, Frisquet, Fröling Heizkessel- und Behälterbau GmbH, F.W. OVENTROP KG, FV-Plast, GEA, Grando GmbH, Genebre, Giacomini, GK Elf, Haiba, Haier Rus, Hemkor, Henco Industries, Herz Armaturen, HL Hutterer & Lechner GmbH, Hogart Trade, ICI Caldae S.p.a, Immergas, Impuls, Interma, Jeremias GmbH, Kamstrup, Kiturami, KSB, Max Weishaupt GmbH, Marko-Pool, Meibes Rus, MV Company, Navien, Olmax, Only, Optima, OSPA, Pahlen, Polykraft, Polimer Group, Razional Energie Systeme GmbH, Rehau AG + Co., Rinnai, Rifar, ROLS Isomarket, Rusclimat, Santechkomplekt, Select Rus, SFA Rus, SMS Company, Stiebel Eltron International, Terem, Termaflex Isolyatsia, Termoros, Time, Topol Eco, Valtec, Vessel TD, Viega, Viessmann Werke GmbH & Co. KG, Vodnaya Technika, Wavin Ekoplastik, Wilma Invest, Wilo GmbH, Xylem, Zehnder Group, Zodiac Pool Deutschland GmbH.
Lista completa a participantilor confirmati la Aqua-Therm Moscow 2014 este disponibila pe site-ul oficial al expozitiei, sectiunea Exhibitor list 2014.

 Noutatea editiei precedente – Sectiunea speciala Echipamente si Tehnologii pentru Controlul Climatic
Lansata in 2013, aceasta sectiune de Echipamente si Tehnologii pentru Controlul Climatic va fi mai departe dezvoltata in cadrul editiei din 2014. Aceasta sectiune reuneste profesionisti care ofera solutii in domeniul reglementarii climatice stationare si portabile pentru spatii deschise si inchise. Pana in luna octombrie 2013, aceasta expozitie specializata ocupa peste 200mp, unde participantii isi vor expune echipamentele si vor prezenta noile tendinte vizitatorilor.
Sectorul include urmatoarele categorii de produse:
• Aer conditionat
• Tubulatura
• Filtre si purificare
• Umidificatoare si dezumidificatoare
• Echipamente refrigerare
• Ventilatie

 World of Water and Spa
Anul acesta, peste 40 companii si-au confirmat participarea la sectiunea specializata “World of Water and Spa” dedicata piscinelor si echipamentelor pentru piscine. Aceasta sectiune tematica este o expozitie profesionala pentru piata spa in sine! Prezenta “World of Water and Spa” in sectiunile Aqua-Therm Moscova este una de actualitate si naturala, deoarece o astfel de expunere este relativ noua inca in Rusia, iar interesul vizitatorilor ramane acerb.

Piscinele si spa-urile vor fi in centrul atentiei la Aqua-Therm Moscova 2014
Aceasta sectiune a expozitiei a avut loc pentru prima data in 2009, cu scopul de a evidentia piscinele, saunele si spa-urile de restul produselor expuse, fiind un domeniu extrem de solicitat in randul vizitatorilor. Sectiunea s-a dezvoltat, reunind tot mai multi participanti, astfel incat se poate numi o expozitie de interes profesional pentru industria spa. In octombrie 2013, spatiul acestei expozitii insuma 1.325 mp.
Cresterea numarului companiilor din Germania participante este un semn bun ca aceasta sectiune este aflata in dezvoltare, fiind una de interes pentru companii. In comparatie cu 2013, prin eforturile sustinute ale German Federation of Swimming Pools and Wellness (BSW), spatiul de expunere al producatorilor germani a crescut cu 18% (263,5 mp fata de 223,5 mp in 2013)”.

 Proiectul special “New Energy”- dezvoltare stabila!
In sprijinul dezvoltarii culturii ecologice, proiectul NEW ENERGY este in dezvoltare continua din 2011 in cadrul Aqua-Therm Moscova. Participantii la aceasta sectiune sunt companii care utilizeaza sisteme inovative cu consum redus de energie si eficiente energetic si care fac eforturi pentru a indeplini cerintele internationale stricte privind siguranta mediului.

Numarul companiilor carora le pasa de „viitorul verde” este in crestere, iar proiectul New Energy atrage un mare interes din partea expozantilor si vizitatorilor.

 Recunoastere si sprijin international 
In 2014 expozitia Aqua-Therm Moscow va fi sustinuta de un nou partener - EVAET, Agentie Speciala a Camerei de Comert, provincia Novara, Italia.
Statutul international inalt al expozitiei este demonstrat de un sprijin puternic al evenimentului din partea asociatiilor profesionale si institutiilor de stat, atat din strainatate cat si din Rusia. Aqua-Therm Moscova 2014 are un parteneriat pe termen lung si de afaceri puternic in cadrul industriei. Lista completa a asociatiilor este disponibila in sectiunea Partners. Dintre acestea: 
- Association of Industrial and Trade Exhibitions of Germany (AUMA)
- Ministry of Economy and Technologies of Germany (BMWi)
- Association of Industrial Treatment of Steel and Metals (WSM, Germany)
- International Association of Professional Manufacturers and Providers of Pavilions for Pools and Spa (Inter Pool Cover Team E.E.I.G)
- Ministry of Economy, Trade and Business of Romania
- Spanish Industrial Association Amec Ascon with support from ICEX (Institute of Foreign Trade of Spain)
- German Association for Swimming pools and Wellness (BSW)

Organizatorii realizeaza valoarea colaborarii si parteneriatului cu institutiile guvernamentale si asociatiile din Rusia, de al caror suport se vor bucura si in 2014:
- State Duma Committee for Construction and Land Relations
- Ministry of Energy
- Moscow Department of Public Utilities and Amenities
- Moscow Department of Nature Use and Environmental Protection
- Ministry of Construction of the Moscow Oblast Government
- ASKOM
- Russian Society of Construction Engineers
- Union of Public Utility Enterprises
- Union of Architects of Russia
- Regional Industrial Association of Employers of Moscow Public Utility Enterprises

 Vizitati Aqua-Therm Moscova in perioada 4-7 Februarie 2014, la Crocus Expo, Moscova!
Cu fiecare an, tot mai multi profesionisti viziteaza expozitia. Acestia stabilesc parteneriate, analizeaza mediul concurent, gasesc noi posibilitati de dezvoltare si bineinteles, se pun la curent cu noutatile si trendurile din domeniul industriei. Pentru a ajuta la planificarea vizitei, organizatorii recomanda inregistrarea online, care garanteaza trecerea libera si va economiseste timpul. Pentru a primi un bilet gratuit este necesara inregistrarea pe site-ul Aqua-Therm Moscow 2014 si urmarea unor pasi simpli.

Categorii de produse

• Sisteme automate de control
• Accesorii pentru baie
• Arzatoare si boilere
• Furnizare energie si gaze
• Mediu, calitatea apei si echipament de control
• Fitinguri si valve
• Tehnologii de incalzire
• Tevi si conducte
• Pompe
• Tehnologii si echipamente sanitare
• Accesorii incalzite
• Tehnologii apa si apa uzata


• Aer conditionat
• Conducte aer
• Filtre aer si purificare
• Compresoare
• Umidificatoare si dezumidificatoare
• Echipamente refrigerare
• Ventilatie


• Echipamente Aqua park
• Produse chimice pentru piscine
• Materiale pentru cladiri si materiale finisaje pentru piscine
• Mini saune 
• Mini piscine
• Pompe dozatoare
• Saune
• Echipament sauna si SPA 
• Echipament piscina
• Piscine
• Purificatoare apa
• Whirlpools

Organizatori:
Reed Exhibition si ITE Siberian Fair

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video