CIATCooler LP/ILP

79 vizualizari
CIATCooler LP/ILP
Distribuie pe


CIATCooler LP/ILP, noua gama de grupuri pentru producerea apei racite, tip aer/apa pentru instalarea interioara, ofera acum 32 de modele ce acopera capacitati nete de racire de la 18 la 195 kW si capacitati nete de incalzire de la 22 la 215 kW. Disponibila in versiunea standard sau HEE (inalta Eficienta Energetica), aceasta gama este recomandata pentru cladirile noi dar si pentru cele reabilitate. CIATCooler LP/ILP este certificat» Eurovent» si include toate tehnologiile de ultima ora, pozitionandu-se in fruntea clasamentului, cu un EER de pana la 2,86 (gama HEE), si clasa energetica A. in varianta in pompa de caldura, 80% dintre modele sunt din clasa A.CIATCooler LP/ILP ofera 14 modele in plus fata de vechea gama CIATCooler, si  in versiunile doar racire si in cele reversibile. CIAT vizeaza astfel cladirile mari din sectorul tertiar, de tipul: cladiri de birouri, spitale, hoteluri si centre comerciale cu suprafete de pana la 4.000 m2.

Pentru a facilita instalarea, intreaga gama are la baza acelasi concept. Exista patru versiuni: seria LP functioneaza doar in racire, LPC  functioneaza in racire si are modul hidraulic, cu sau fara rezervor tampon, ILP este reversibil, iar ILPC este reversibil si  are modul hidraulic, cu sau fara rezervor tampon. Modulul hidraulic include o pompa de circulatie, un vas de expansiune, o supapa de siguranta, un robinet de golire, un aerisitor si un filtru de impuritati. Pentru a  se adapta constrangerilor de transport si instalare, rezervorul tampon optional poate fi incorporat (pana la modelul 360STD sau 280HEE) sau poate fi prevazut separat. Acest rezervor poate fi prevazut si cu rezistente electrice suplimentare.

Tot pentru a facilita instalarea, racordurile la intrare/iesire sunt realizate in partea superioara a unitatii, astfel incat acestea sa nu fie influentate de restrictiile de la sol. Tubulatura (pentru refulare sau aspiratie), poate avea refularea in partea din spate (pana la modelele 600STD si 360HEE) sau verticala. Mai mult, avand latimea proiectata cu cea mai inalta precizie posibil, conform cerintelor (860mm la 1.200m pe doua din cele mai mari modele), gama CIATCooler LP/ILP reprezinta solutia perfecta de instalare in cladirile reabilitate. 

Eficienta energetica a CIATCooler LP/ILP a fost, de asemenea optimizata. Circuitul de racire utilizeaza agent frigorific ecologic R410A, asigurand o inalta performanta. Noul evaporator cu placi brazate permite reducerea sarcinii de agent frigorific, iar compresoare scroll de ultima generatie au fost si ele integrate. Eficienta energetica a fost si ea imbunatatita odata cu adaugarea ventilatoarelor centrifugale avand presiuni disponibile intre 7 si 35 mm CA pentru intreaga gama, indiferent de directia de refulare, si odata cu utilizarea motorului electric IE2 ce respecta standardele CEI 60034-30. Versiunea HEE, prevazuta cu un ventilator fara curea, este si mai eficienta, avand clasa energetica A pentru toate modelele.

Disponibil pentru toate modelele din gama CIATCooler LP/ILP, sistemul de control Connect 2 este multilingv, ergonomic si cu capacitate de comunicare (protocolul deschis MODBUS-JBUS si ETHERNET gateway sunt standard). in plus, este prevazut cu diverse functiuni auto-adaptive.

Pentru a respecta cerintele clientilor si conditiile de instalare ale echipamentului, o gama larga de optiuni este disponibila , indiferent daca este vorba de facilitarea instalarii si garantarea sigurantei acesteia, de economisirea energiei, sau de adaptarea la conditii climatice deosebite.

EUROCONFORT
Str Radului nr15 sector 4
041394 Bucharest
Romania
Oana GHERGHINA

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video