Concursul de fotografie «APA - De la sursa la emisar»

99 vizualizari
Concurs foto pe tema apei
Distribuie pe

In cadrul Expozitiei Internationale EXPOAPA 2017 se va organiza a IV-a editie a concursului de fotografie “APA - De la sursa la emisar”

Evenimentul este organizat de ARA – Romanian Young Water Professionals in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti. La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto, indiferent de brand sau model, care transmite o fotografie tematica pana la data de 20 Aprilie 2017, pe adresa chairywpro@ara.ro. Fiecare participant se poate inscrie la concurs cu o singura fotografie. Fotografiile vor fi incluse in una din temele: fotografie tehnica (realizate in instalatii/sisteme de tratare/epurare apa) sau fotografie artistica.

Participantii la concurs trebuie sa detina fotografia cu care s-au inscris, in original, si sunt obligati sa o puna la dispozitia organizatorilor in format electronic, la rezolutie maxima (dimensiunea minima fiind de 3 Mega pixeli). Fotografiile transmise vor trece printr-o preselectie preliminara, iar maximum 80 vor fi expuse in cadrul EXPOAPA 2017, pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Organizatorii sunt responsabili pentru imprimarea si expunerea fotografiilor. Asociatia Romana a Apei va acorda trei premii, pe baza voturilor juriului si a publicului, constand in cate un Hard-drive extern.

Regulamentul detaliat este disponibil pe site-ul: http://ywpro.ara.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video