Concursul «Detectia pierderilor de apa - Vasile Ciomos 2017»

concurs de Detectii pierderi apa

Asociatia Romana a Apei -ARA- organizeaza cea de-a zecea editie a concursului de Detectii pierderi apa in perioada 28-30 iunie 2017.

Din acest an concursul va purta numele dl. VASILE CIOMOȘ – fosul presedinte al Asociatiei Romane a Apei – principalul promotor al acestui eveniment. Alaturi de dl Gh. Sava – initiatorul ideii acestui concurs – a fost cel care a pus bazele acestui eveniment.

Eram la Sibiu la un seminar de detectare a pierderilor ţinut de Andy Bowden, Anglia, cand impreuna cu dl presedinte A.R.A., Ciomos Vasile, am pus bazele acestui proiect care se pare a avut si are un real succes, fiind printre puţinele sau poate singurul din Europa.
Dl. Ciomos, mereu receptiv la idei noi, a propus pe loc organizarea lui la Satu Mare si patroneaza direct acest concurs, fiind prezent la fiecare editie.

ing. Gheorghe Sava -director tehnic Apaserv Satu Mare initiatorul concursului

Istoria acestui eveniment o puteti reciti accesand linkul urmator: 
http://detectiviiapeipierdute.ro/primul-concurs-de-detectare-a-pierderilor-de-apa/

Gazda evenimentului din 2017 este compania Aquaserv Tulcea, castigatorii editiei de anul trecut.

Taxa de participare este de 700 lei/persoana, iar inscrierea participantilor se face pana la data de 9 iunie 2017.

Concursul se desfasoara in condiţii normale de lucru, fiecare echipa avand cate 30 de minute pentru fiecare proba utilizand diverse echipamente din dotare. Informaţiile si schimbul de experienţa constituie un castig pentru fiecare participant.

Pentru informatii suplimentare privind detaliile administrative si de organizare, conditii de participare si regulamentul de desfasurare al concursului puteti apela la dl. Silviu Lacatusu 
s.lacatusu@ara.ro sau la telefon 0744 215 772

Alin Anchidin
Detectivii Apei Pierdute
www.detectiviiapeipierdute.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare