Este gata noul laborator Roxtec

96 vizualizari
Roxtec Karlskrona
Distribuie pe

A fost inaugurat laboratorul de dezvoltare a materialelor apartinand producatorului de etanseitati pentru cabluri si tevi Roxtec din Karlskrona, specialistii in materiale utilizand deja echipamentul avansat pentru a analiza cauciucul si materialele plastice. Cu doar un an in urma, Roxtec a decis sa investeasca si sa angajeze personal specializat, iar acum laboratorul de cercetare-dezvoltare este operational. Obiectivul este dezvoltarea de noi materiale pentru produse, cum ar fi compusii din cauciuc si materialele compozite, care pot completa materialele existente si pot largi oferta Roxtec. De exemplu, in prezent, Roxtec isi sporeste eforturile de dezvoltare de solutii sigure ce pot face fata solicitarilor extreme: incendiu, presiune, explozii, perturbari electromagnetice sau chimice. 

O incapere contine echipament pentru amestecul si vulcanizarea materialelor si de testare a rezistentei la incendiu conform standardelor, precum si o masina de extrudare de mici dimensiuni. In alta incapere se afla echipamente in care specialistii pot analiza toate componentele unui material, pana la nivel molecular. Ei pot analiza vulcanizarea, vascozitatea, destinderea (rezistenta in timp la presiune) si domeniul de temperatura - factori cheie pentru crearea de etanseitati fiabile. 

„Laboratorul permite un nivel superior de cercetare-dezvoltare si ne va ajuta sa ne mentinem pozitia de lider”, spune Ola Weidenberg, vicepresedinte executiv pentru marketing.

Se extinde gama de produse de succes Roxtec UG™
Am dat curs numeroaselor solicitari atunci cand am dezvoltat solutiile Roxtec UG (underground) rezistente la presiunea constanta a apei, de etanseizare a cablurilor si tevilor. In prezent, continuam succesul initial extinzand gama de produse cu Roxtec RS UG (etanseitati rotunde pentru treceri individuale de cabluri sau tevi), precum si dimensiunile mai mari ale celorlalte solutii ale noastre pentru aplicatiile subterane. Va invitam sa descoperiti intreaga gama Roxtec UG si sa utilizati etanseitatile pentru a mentine conditiile optime de exploatare.

• Presiune constanta a apei de pana la 0,3 bari
• Presiune catastrofica a apei de pana la 1 bar
• Protectie impotriva coroziunii si rozatoarelor

De asemenea, solutiile Roxtec UG sunt disponibile in instrumentul web de proiectare Roxtec Transit Designer™. 

Aflati mai multe despre solutiile Roxtec UG

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video