Flexibilitate, longevitate, performanta, rezistenta: toate acestea sunt posibile cu ajutorul conductelor de plastic

68 vizualizari
Discover Plastics
Distribuie pe

Discover Plastics: campania multinationala de conștientizare care promoveaza integrarea sistemelor de conducte din plastic folosite pentru sistemele de canalizare.

Recent a fost lansată o campanie multinațională de conștientizare importantă, care promovează integrarea sistemelor de conducte din plastic folosite pentru sistemele de canalizare. Campania are rolul de a informa și inspira sectoarele de inginerie civilă. În urma unei cercetări de peste 20 de ani în domeniu, s-a dovedit faptul că țevile din plastic sunt flexibile, longevive și rezistente, acestea fiind de asemenea rapid și ușor de instalat.

Cu ajutorul TEPPFA- The European Plastic Pipes and Fittings Association- și în parteneriat cu 4 asociații naționale, Discover Plastics conduce o campanie de conștientizare asupra adecvării conductelor de plastic pentru canalizări și pentru apa de ploaie. De asemenea, aceștia aduc în atenția tuturor studiile de caz din întreaga Europă, demonstrând că sistemele de țevi din plastic au fost implementate cu succes în multe situații dificile și continuă să funcționeze după zece ani de la instalare.

În cadrul campaniei există un punct central dedicat cunoașterii - un microsite specializat - care reunește rezultatele mai multor studii ample privind performanța și comportamentul conductelor de plastic atunci când sunt utilizate la sisteme de canalizare. Aceste studii includ raportul 100 Year Service Life of Gravity Sewer Pipes report - care a investigat efectele încărcării și tensiunii, coroziunii și a altor factori asupra țevilor din plastic în ambele condiții de teren și în testele de laborator. Revizuit independent de un expert din lumea academică, proiectul a demonstrat că o durată de viață de 100 de ani poate fi prevăzută în mod confident pentru țevile din plastic EN-compilant.

Floris Bordewijk, în calitate de președinte al Grupului de aplicații civile la TEPPFA a explicat că: "În urma unei cercetări intensive a pieței care a evidențiat cele mai importante considerații pe care le iau în vedere specialiștii, TEPPFA a colectat rezultatele anilor de investigație și de studiu pentru a crea Discover Plastics. De zeci de ani investim substanțial în excavarea sistemelor existente pentru a le evalua longevitatea, efectuarea cercetărilor de laborator controlate pentru cuantificarea beneficiilor flexibilității și am supus conductele de plastic la ore de încercare countinuă a rezistenței. În plus, am recurs la expertiza multor organisme independente care au furnizat verificări pentru activitatea noastră."

"Știm că inginerii din domeniul construcțiilor sunt pasionați de calitatea proiectelor lor și prin adunarea acestei game largi de dovezi convingătoare, putem demonstra că materialele plastice prezintă toate calitățile necesare unui sistem de conducte de canalizare de lungă durată."

Ludo Debever, directorul general al TEPPFA și, de asemenea, președinte al grupului de comunicații TEPPFA afirmă faptul că: "În ultimii zece ani, TEPPFA împreună cu membrii săi a a efectuat o cantitate enormă de cercetări privind conductele din plastic subterane. În ciuda faptului că cercetarea a arătat că țevile din plastic depășesc materialele tradiționale în multe domenii, cum ar fi longevitatea, rezistența, flexibilitatea și ușurința și viteza de instalare, membrii noștri se confruntă adesea cu concepții greșite privind performanța țevilor din plastic între specialiștii și inginerii civili. Prin urmare, campania are ca scop clarificarea acestui aspect al țevilor de plastic și permiterea specialiștilor și inginerilor civili să înțeleagă mai bine avantajele materialelor plastice ca material valoros pentru țevi."

Campania de informare se desfășoară pe website-urile:
Marea Britanie: www.discover-plasticpipes/UK
Polonia: www.discover-plasticpipes/PL
Fanța: www.discover-plasticpipes/FR

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video