GOVNET pregateste a doua editie a Romanian Hydropower Energy Summit

73 vizualizari
Romanian HydroPower Energy Summit 2015 Govnet
Distribuie pe


Dupa succesul editiei 2014 a Romanian Hydropower Energy SummitGOVNET pregateste cea de-a doua editie a celui mai important eveniment dedicat sectorului de hidroenergie din Romania, ce va avea loc pe 12 Februarie 2015, la hotelul InterContinental din Bucuresti.

Intr-o piata al carei potential de dezvoltare continua sa fie prea putin exploatat, conferinta organizata de catre GOVNET ofera o platforma de dezbateri care vor aborda situatia actuala a industriei hidroenergetice, aducand in atentie cele mai stringente aspecte atat din punct de vedere al legislatiei, cat si in ceea ce priveste zona de finantare, juridica sau sfera investionala.

Romanian HydroPower Energy Summit 2015 isi propune sa fie un punct de intalnire intre reprezentanti ai autoritatilor de reglementare in domeniul energiei, companii din industria hidroenergetica din Romania, operatori, producatori de echipamente specifice, precum si din ariile de activitati adiacente, astfel incat sa contribuie la progresul acestui sector extrem de important al industriei energetice.

Agenda evenimentului poate fi accesata aici: http://govnet.ro/Romanian-HydroPower-Energy-Summit-2015

Partnerii Summitului sunt: ANDRITZ Hydro, Biris Goran, Schoenherr.

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in Romania si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri. 

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati: 
Adrian Ion

Publisher

Tel: 021 210 52 87
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video