IFAT din nou complet rezervat

114 vizualizari
IFAT 2016
Distribuie pe

IFAT, cea mai mare expozitie in domeniul tratarii si epurarii apei, va fi organizata in perioada 30 mai – 3 iunie 2016 la central expozitional Messe Munchen, Germania.

• Sunt asteptati lideri globali ai industriei
• O poveste de succes de 50 ani
• IFAT la nivel mondial

Nivelul ridicat al cererii in curs de desfasurare din partea companiilor care doresc sa expuna la IFAT 2016 este o confirmare impresionanta a statutului inalt al platformei globale de inovatii si targului pentru tehnologia mediului.

Liste de asteptare pentru sectiunile de apa si de reciclare
Stefan Rummel, Managing Director al Messe München GmbH este foarte optimist cu privire la evolutia pregatirilor pentru editia din acest an: “vom fi din nou in masura sa primim peste 3.000 expozanti la Munchen. La anumite sectoare, avem liste de asteptare. Suntem foarte incantati de aceasta crestere a interesului, in special a companiilor din strainatate”.

50 ani IFAT

IFAT este o poveste de succes lunga si impresionanta, care a inceput in 1966, sub numele de “International Trade Fair for Sewage Technology”, ca o platforma de prezentare pentru industrie. Atunci, la prima editie, au participat 147 expozanti din 9 tari si 10.200 vizitatori din 40 tari, pe o suprafata expozitionala de 18.000 mp. La acea vreme, evenimentul era unul modest ca si marime, insa in timp s-a extins foarte mult la toate sectiunile, inclusiv la cele mai recent adaugate – alimentarea cu apa, reciclarea si tehnologiile pentru serviciile municipale.

IFAT va avea loc in 16 pavilioane precum si in zone exterioare
Editia IFAT 2016 se va desfasura pe o suprafata de 230.000mp spatiu expozitional. 115.000 mp sunt dedicati apei si canalizarii iar 115.000 mp reciclarii si tehnologiilor municipale. Sunt asteptati peste 135.000 vizitatori din toata lumea sa participe la Targul mondial pentru apa, canalizare, gestionarea deseurilor si a materiilor prime.

Baza de date online a expozantilor
Cu asemenea cifre inregistrate in privinta expozantilor si vizitatorilor, o buna planificare si pregatire este esentiala. O unealta important in acest sens este lista expozantilor, disponibila online la www.ifat.de/exhibitor-directory, wesite care contine si planurile expozitiei, oferind informatii detaliate despre expozanti, produsele si serviciile acestora.

IFAT la nivel mondial
IFAT s-a extins dincolo de aria de acoperire a evenimentului care stabileste standarde la fiecare doi ani, de la Munchen: Acesta are acum o prezenta globala. Acest lucru a inceput odata cu crearea IE Expo din China si IFAT India, iar anul trecut au fost adaugate doua noi evenimente in portofoliu – premierele de succes IFAT Eurasia in Turcia si IFAT Environmental Technology Forum in Africa de Sud.

Demonstratii LIVE pe durata IFAT
Pe langa programul cuprinzator din cadrul IFAT, anul acesta vor avea loc 8 demonstratii live – patru pe tema apei si canalizarii si patru in domeniul reciclarii si tehnologiilor municipale.
Astfel, vor avea loc demonstratii live de reciclare a vehiculelor; reciclarea materialelor de constructii – metode modern de recuperare si reutilizare a unei game variate de materiale; competitii profesionale – concurentii vor fi practicanti, profesionisti si experti in domeniul tratarii apei; controlul inundatiilor - depozitarea, intretinerea, curatarea si rezistenta structurala a sistemelor; organizarea de „Zilelor practice” care vor cuprinde demonstratii de maruntire si sortare, materialele abordate vor include lemn dur, resturi de lemn si deseuri verzi; demonstratii de solutii moderne pentru vehicule concepute special pentru servicii municipale – vehicule de colectare a deseurilor, sisteme de curatare a conductelor, s.a., iar pentru prima data vor avea loc demonstratii de manipulare a sistemelor de incalzire in pardoseala; Tratarea apei – servicii mobile pentru tratarea apei potabile, combaterea poluarii cu petrol; Conductele de apa ale viitorului – constructia de conducte de apa, eveniment organizat de German technical and scientific association for gas and water (DVGW).

Optimizarea filtrarii cu membrana si noi idei pentru gestionarea namolurilor
Necesitatile economice si noile reglementari legale dicteaza cursul industriei internationale a apei si canalizarii. IFAT va arata modul in care sectorul tehnologiilor de mediu reactioneaza la cele mai recente provocari.
Tehnologia cu membrana, care permite reutilizarea apei, castiga tot mai mult teren, mai ales in zonele urbane. Aceasta tehnologie va fi prezentata pe larg la IFAT, de produse precum filtrele de mica dimensiune de la inge care nu doar retin particulele din apa insa si microorganismele precum bacteriile sau virusii, sau modulele de ultrafiltrare pentru aplicatii orizontale. Pentru acest targ, Siemens a anuntat inovatii in domeniul sistemelor de automatizare si de actionare, a software-elor si serviciilor industriale. Aceste solutii vor permite companiilor si autoritatilor municipale sa reduca la minimum consumul de resurse si de energie in timpul tratarii apei si vor contribui la maximizarea securitatii aprovizionarii cu apa.
La IFAT, compania Pyreg va prezenta o solutie moderna de management al namolului si a altor reziduuri de biomasa. Cu aceasta ocazie, compania va sarbatori punerea in functiune a primului sau sistem de referinta – un modul Pyreg pus in functiune in 2005 care transforma complet namolul deshidratat intr-un ingrasamant cu fosfor. Potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei, etapele individuale ale procesului sunt atat de inteligent legate incat caldura reziduala rezultata poate fi refolosita intr-o varietate de moduri. Pe an, peste 200.000 de euro din costurile de energie si de functionare ar putea fi salvate.

www.ifat.de

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video