KFC implementeaza in restaurant un test pilot pentru reducerea consumului de apa

129 vizualizari
reducere consum apa
Distribuie pe

KFC a introdus un sistem pilot in restaurant care poate reduce consumul de apa cu pana la 90%. Folosind o tehnologie de ultima generatie, prin dozarea constanta a cantitatii optime de apa si sapun, sistemul, dezvoltat de Smixin, o companie din Elvetia, ofera o solutie ecologica pentru igiena mainilor. In loc de consumul mediu de 1,3 litri de apa, echivalentul unei sticle, care este folosit pentru o singura spalare pe maini, sistemul utilizeaza doar o jumatate de pahar.

„Credem ca business-ul nostru este solid, sustenabil si relevant atata timp cat cream valoare adaugata pentru clientii nostri dincolo de a le servi mancare delicioasa, la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Unul dintre cele mai recente exemple in acest sens este sistemul pilot introdus intr-unul din restaurantele KFC, ce contribuie la reducerea consumului de apa. In cazul in care feedback-ul consumatorilor si al angajatilor va fi incurajator, atunci acest lucru ne va oferi o solutie noua de eficientizare a consumului de apa, benefica pentru mediu, consumatori si chiar pentru business”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC Romania. 

Disponibil in regim de test la restaurantul KFC Dorobanti din Bucuresti, sistemul ofera mai multe avantaje pentru clienti: este complet automatizat (hands free), rapid si foarte flexibil, ceea ce inseamna ca poate fi folosit oriund

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video