Magister CW de la CIAT

112 vizualizari
Magister CW CIAT
Distribuie pe

Magister CW de la CIAT este o unitate verticala inchisa de apa racita, special proiectata in vederea indeplinirii cerintelor centrelor de date, a camerelor de calculatoare, a camerelor de tablouri de distributie, a camerelor de echipamente electrice si a altor camere cu sarcini termice mari. Magister CW este cu 25% mai eficienta energetic fata de versiunile anterioare si foloseste cu 20% mai putina putere fata de alte modele existente pe piata, reprezentand astfel reduceri de pana la 5.000 Euro in fiecare an! Magister CW este disponibil in cinci modele, cu capacitati variind de la 10 la 130 kW.

O astfel de performanta energetica este posibila cu ajutorul ansamblurilor inalt optimizate de motoare a ventilatoarelor Magister CW, ce constau din ventilatoare centrifugale cuplate (pentru o eficienta imbunatatita a tratarii aerului) asociate motoarelor cu comutare electronica – CE (pentru o eficienta energetica optima).

Magister CW utilizeaza controlerul microRC2 de la CIAT pentru a-si regla singur operarea pentru ambele circuite: de apa si de aer. Controlerul automat regleaza viteza ventilatorului conform sarcinilor termice ale camerei si foloseste un semnal de 0-10V pentru a controla supapa si a regla fin operarea unitatii la nivelurile solicitate. Poate fi adaugat un modul de racire optional liber entalpic, care sa permita introducerea aerului proaspat din exterior in camerele calculatoarelor atunci cand temperatura interna si nivelurile de umiditate ale acestora ating un anumit prag.

Aplicatiile centrelor de date necesita cele mai inalte niveluri de fiabilitate. Intreaga gama de Magister CW este prevazuta cu o structura cu margine dubla de 25 mm si este realizata cu o izolatie impotriva incendiilor M0 (Euro-clasa A1). Pot fi instalate functiuni optionale de redundanta pentru interconectarea a pana la 10 unitati, astfel incat, in cazul in care o unitate se defecteaza, celelalte sa se activeze automat. Datorita panoului RS485 Modbus, sunt detectate in timp real chiar si cele mai mici probleme de functionare (ansamblul motorului ventilatorului, umidificatorul, variatii anormale ale puterii de intrare etc.), acestea din urma fiind raportate prin relee ca alarme catre sistemul de supraveghere. 

Magister CW este proiectata in scopul facilitarii intretinerii. Toate compartimentele acestuia sunt accesate prin usi rabatabile la panoul frontal, ventilatorul si motorul fiind cuplate direct, iar sistemul de filtrare fiind prevazut pe o montura, pentru o manipulare mai usoara.

Mai mult, Magister CW este cu 20% la mic fata de modelele anterioare. Pentru a atinge cea mai inalta eficienta cu chilerele si pentru a opera mai mult in optiunea de racire libera, gamele de temperaturi ale apei si aerului din aplicatiile centrelor de date sunt semnificativ mai mari. Ventilatorul Magister CW este astfel mult mai puternic, asigurand debite mai mari de aer la iesire. Astfel, acesta ofera o si mai mare putere pentru aceeasi suprafata ocupata de unitate.

Magister CW face parte din oferta centrelor de date ale sistemului CIATRONIC de la CIAT. Acesta combina productia de apa racita cu racirea libera si difuzia aerului. Variatia vitezei motoarelor CE, asociata cu flexibilitatea asigurata de apa, ofera solutia perfecta pentru cerintele de modificare din centrele de date. Solutiile CIAT se adapteaza constant la cerintele centrelor de date Tier 4, fie ca este vorba de modificari in clasificarea acestora, modificari ale sarcinilor lor termice in timp sau a cerintelor de modularitate.

Sistemul CIATRONIC de la CIAT include chilerele sale AQUACIAT POWER, dry coolerele Opera, sistemul de conservare a energiei termice Cristopia, schimbatoarele de caldura cu placa ITEX pentru izolarea retelei secundare, solutia pentru racirea libera directa cu unitate de tratare a aerului Airtech si unitatile de precizie cu control inchis Magister.

Grupul CIAT este unul din numele de varf din Europa in domeniul solutiilor de incalzire cu pompe termice, al asigurarii aerului conditionat in timpul verii si al tratarii aerului pentru spatiile de locuit, comerciale, medicale si industriale. De la proiectarea produsului la definirea sistemelor de alimentare cu apa, Grupul CIAT asigura solutii bazate pe trei principii fundamentale –confort, optimizarea consumului energetic si imbunatatirea calitatii aerului din spatiul interior al cladirilor. Aceasta combinatie de trei competente de specialitate permite Grupului CIAT furnizarea sistemelor durabile ce garanteaza echipamente foarte avansate si eficiente energetic si asigura standardele si certificarilelegate de protectia mediului. Grupul CIAT este o filiala a United Technologies Corporation (UTC), avand 2.000 de angajati in lumea intreaga.

EUROCONFORT
Str. Radului nr.15 sector 4
041394 Bucarest
Romania
Oana GHERGHINA
Telefon: + 40 21 320 42 42
Fax: + 40 21 323 23 24

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video