Roca si sistemul WELL de clasificare pentru utilizarea apei

59 vizualizari
water label
Distribuie pe


Roca promoveaza consumul responsabil de energie si apa de aproape 100 de ani. Compania a lucrat neincetat pentru a dezvolta si promova noi tehnologii si initiative care sa contribuie la protejarea mediului inconjurator inca de la inceputurile sale, din 1917. Acest angajament este demonstrat in procesul de productie al companiei, prin proiectul Eco-Roca, precum si in proiectele de dezvoltare a noilor produse. 

In anii 1960, Roca a fost un pionier in lansarea WC-urilor care economisesc apa. In acelasi deceniu, a prezentat prima sa baterie termostatica, care a permis utilizatorilor sa seteze temperatura dorita, reducand semnificativ nivelul consumului de energie. 

Angajamentul Roca fata de sustenabilitate este vizibil prin introducerea unor noi tehnologii si produse care au ca obiectiv economisirea apei. Modelul inedit W+W, distins cu numeroase premii internationale, permite reutilizarea apei din lavoar pentru a trage apa in closet, fiind astfel un exemplu al modului in care Roca aduce inovatii in spatiul baii. 

Dedicati cauzei pentru un consum mai responsabil de apa, Roca s-a alaturat initiativei europene de clasificare WELL (water efficiency label), o initiativa europeana care reuneste producatorii din 34 de tari, toti fiind dedicati utilizarii eficiente a apei prin imbunatatirea performantelor produselor folosite in baie.

In prezent, acest sigiliu european pune la dispozitia utilizatorilor o baza de date care acopera o pondere de aproximativ 50% din sectorul obiectelor sanitare la nivel european, prezentand informatii referitoare la consum pentru 8.000 de produse (200 dintre acestea produse de Roca), de la peste 70 de companii. Implicarea Roca in acest proiect este o dovada in plus a angajamentului companiei pentru utilizarea mai eficienta a apei.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.europeanwaterlabel.eu.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video