Viitorul gestionarii apelor si apelor reziduale vor prinde forma la IWE Istanbul Water Expo 2016!

65 vizualizari
IWE Istanbul Water Expo
Distribuie pe

Conferinta care va avea loc in paralel cu Expozitia va pune in lumina tehnologiile de tratare a apei si a apelor uzate

IWE Istanbul Water Expo: locul de intalnire a jucatorilor din industria tehnologiilor de tratare a apei si a apelor uzate, fiind primul si singurul eveniment comercial specializat al industriei, continua sa contribuie in mod eficient la proiectele de apa durabile si de gestionare a apelor uzate din Turcia si din regiune. In acest an, expozitia va fi sustinuta de Ministrul turc al padurilor si apelor din Republica Turcia, Ministerul Mediului si Urbanizarii din Republica Turcia, Directia generala pentru lucrari hidraulice de stat, Ilbank, Uniunea Municipalitatilor din Turcia, Municipalitatea Metropolitana Istanbul, Administratia de Apa si Canalizare Istanbul, Camera de Comert Izmir si KOSGEB.

La IWE Istanbul Water Expo 2016, care va avea loc la Istanbul Expo Center - Turcia in perioada 1-3 Septembrie 2016, expozantii isi vor expune ultimele solutii si produse, se vor intalni cu factorii de decizie din industrie, vor intra pe noi piete si vor obtine noi oportunitati de investitii. Conferinta, care va avea loc in paralel cu expozitia, a devenit „punctul international de intalnire al regiunii Balcani, Orientul Mijlociu, Africa si tarile din Comunitatea Statelor Independente”, va contribui la dezvoltarea si globalizarea sectorului si cresterea gradului de constientizare a publicului cu privire "apa” in Turcia, acolo unde resursele de apa sunt limitate.

IWE Istanbul Water Expo - 2nd Istanbul Water and Wastewater Treatment Technologies Exhibition and Conference este organizata de EUF International Trade Fairs, o companie a grupului ITE Turkey, organizatorul unor targuri de top pentru industria din Turcia. IWE Istanbul Water Expo va reuni pe aceeasi platforma cele mai noi tehnologii si dezvoltari inregistrate in utilizarea durabila a resurselor de apa, gestionarea apei, tratarea apei si a apelor uzate si reutilizarea apelor uzate.

Tülin Bozkurt Bulut – Director al IWE Istanbul Water Expo, prima si singura expozitie specializata din Turcia pentru industria apei si a tehnologiilor de ape uzate: „Vom organiza IWE Istanbul Water Expo, primul şi unicul eveniment de tip B2B dedicate industriei tehnologiilor de apa si de canalizare in Turcia pentru a doua oara, in perioada 1-3 septembrie 2016. Scopul evenimentului este de a deveni un punct regional de intalnire al industriei, unde sunt expuse toate inovatiile tehnologice, echipamente, produse şi servicii pentru industriile apei şi apelor uzate. Cele mai recente dezvoltari vor fi discutate de catre teoreticieni si reprezentanti ai intreprinderilor din sectorul public si privat in cadrul conferintei care va avea loc concomitent cu expozitia”.

"In pregatire in Turcia: Noi instalatii de tratare a apelor reziduale"
Conform Planului de Actiune pentru Tratarea Apelor - 2023 al Ministerului Mediului si Urbanizarii, numarul total de instalatii de tratare a apelor uzate, care a fost de 653 in 2015, va fi de 2.154 pana in 2023, cu adaos de 1.501 de noi echipamente. 1.418 dintre acestea vor fi nou-construite, iar 83 dintre acestea sunt instalatii existente care vor fi reabilitate. In consecinta, investitia totala pentru instalatiile de tratare a apelor uzate pentru perioada 2015 - 2023 va fi de 37 miliarde 52 de milioane lire turcesti. Cu referire la acest subiect, dl. Bulut afirma: “Stim ca, din cauza cresterii rapide a populatiei, industrializarii, consumului de apa si incalzirii globale, resursele de apa sunt epuizate rapid in tara noastra. Toate aceste investitii planificate sunt vitale pentru a asigura gestionarea durabila a apelor uzate si pentru a ne asigura ca tara noastra indeplineste pe deplin anumite standarde de mediu. Credem ca pentru ca toate aceste noi investitii sa fie realizate, IWE Istanbul Water Expo este punctul ideal de intalnire pentru organizatiile din sectorul privat si public, al companiilor, investitorilor si factorilor de decizie".

"Trebuie sa luam masuri imediate pentru securitatea apei"
Directorul IWE Istanbul Water Expo, Tülin Bozkurt Bulut: “Potrivit raportului "Obiectivele de dezvoltare durabila" al Bancii Mondiale, "securitatea apei" se claseaza ca numarul unu in clasamentul de risc la nivel mondial. Raportul prevede scaderea cu 40% a cantitatii de apa utilizabile pana in 2030 si o crestere cu 15% a consumului de apa la nivel mondial, avand in vedere ca este de aşteptat ca populatia mondiala sa ajunga la 9 miliarde pana in 2050. Potrivit aceluiaşi raport, 2,4 milioane de oameni din intreaga lume utilizeaza apa netratata, si 700 de milioane de oameni nu au acces la apa curata. Iar in anii urmatori, produsul intern brut al tarilor care nu au acces la "apa utilizabila" este de asteptat sa scada cu peste 7%”.

Avand in vedere o participare internationala intensa, IWE Istanbul Water Expo va reuni factori de decizie din guvern, administratiile de apa si canalizare, municipalitati, companii industriale şi de investitii, stabilind directia industriei tehnologiilor de apa si apa uzata si continuand sa ofere noi oportunitati de afaceri pentru profesionistii din sectorul vizat prin intermediul platformei comerciale create. 

www.istanbulwaterexpo.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video