Amenajarea și irigarea gazonului, construirea terasei și montarea pavajului – proiectele lunii mai la HORNBACH

147 vizualizari
hornbach
Distribuie pe

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de articole destinate amenajării gazonului, alături de sfaturile avizate ale consultanților din magazinele rețelei. Totodată, pentru construirea terasei și montarea pavajului, HORNBACH oferă clienților cele mai noi articole inovatoare, care facilitează realizarea proiectului în toate etapele implementării sale.

Odată cu sosirea sezonului cald, din ce în ce mai mulți oameni care locuiesc la curte încep să-și amenajeze acest spațiu după ultimele tendințe. Astfel, pentru a beneficia pe tot parcursul anului de aspectul îngrijit al spațiului verde din preajma casei, un trend care a marcat ultimii ani este aplicarea rulourilor de gazon.

Printre avantajele utilizării rulourilor de gazon se numără timpul scurt de amenajarea a grădinii (de câteva zile), precum și dispariția buruienilor sau a golurilor de gazon. În acest sens, HORNBACH le propune clienților rulouri de gazon disponibile în trei variante: de secetă, umbră și sport. Astfel, prin alegerea ruloului tip secetă se va mări rezistența gazonului la temperaturi ridicate, iar cu ajutorul celui tip umbră, gazonul plantat în zone cu temperaturi mai scăzute va avea o rezistență mai mare la fluctuațiile de temperatură.

„Observăm în ultimii ani un interes crescut din partea clienților de a adopta o alternativă la betonul din curți și grădini, iar alegerea - lesne de înțeles - constă în montarea rulourilor de gazon. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora, rețeaua de magazine HORNBACH le pune la dispoziție un pachet complet de soluții necesare amenajării gazonului, acoperind astfel o plajă cât mai largă de preferințe pe acest segment“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Aplicarea rulourilor de gazon oferă marele avantaj de a economisi timp, fiind, totodată, ușor de utilizat. Acestea se pot aplica în linie dreaptă, dinspre margine, pentru a elimina denivelările și golurile de aer cu ajutorul presării din timpul aplicării. Un trend dezvoltat în ultima perioadă constă în amenajarea terenurilor cu rulouri sub formă eliptică sau circulară, care să ușureze tunderea acestuia, iar pentru economisirea de timp și păstrarea calității se folosesc tot mai mult sistemele de irigații. Astfel, a crescut constant și interesul clienților pentru alegerea și proiectarea unor sisteme performante și eficiente ce duc, implicit, la economisire de apă și timp, dar oferă și garanția menținerii stării gazonului.

Totodată, HORNBACH, împreună cu furnizorul gazonului, vine în întâmpinarea clienților cu pachete complete necesare operațiunilor de montare și întreținere a rulourilor de gazon, de la pregătirea terenului și nivelarea acestuia cu ajutorul echipelor specializate care se deplasează la fața locului, la fertilizarea terenului înainte de aplicarea rulourilor și continuând cu aplicarea propriu-zisă a acestora. Următorii pași constau în udarea și irigarea abundentă a rulourilor proaspăt montate, tăvălugirea/presarea acestora pentru o așezare uniformă și îmbinare perfectă, la care se adaugă un serviciu oferit special – prima tundere.

Pentru irigarea gazonului, HORNBACH oferă o gamă variată de articole, de la furtunuri, aspersoare, pistoale și dușuri de stropit, până la sisteme automate complete de irigare.

Sistemele automate de irigare recomandate pot fi folosite atât pentru suprafețe mici, cum ar fi grădinile, cât și pentru suprafețe mari. Udarea printr-un astfel de sistem este mult mai comodă, iar amortizarea investiției se realizează rapid. Printre avantajele majore ale acestui sistem se regăsesc udările regulate, udările într-o anumită perioadă a zilei sau la un anumit interval de timp, în funcție de nevoile gazonului, dar și distribuția uniformă și eficientă a apei. Totodată, datorită sistemelor inteligente de irigat, care au senzori de ploaie, apa nu pornește în perioadele ploioase, ducând astfel la o economie a acestei resurse.

Mai multe informații despre amenajarea și irigarea gazonului sunt oferite de consilierii din magazinele HORNBACH, dar pot fi găsite și pe site-ul www.hornbach.ro, în secțiunea „Proiecte“.

Recomandările specialiștilor HORNBACH pentru construirea terasei și montarea pavajului

HORNBACH pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de articole pentru construirea terasei, precum și pentru montarea pavajului, materiale ce facilitează realizarea proiectului în toate etapele sale, de la fundație, elemente de îmbinare și prindere, până la lemnul de terasă, profilul de terasă WPC sau tipuri de pavaje. Spre exemplu, printre articolele propuse de HORNBACH pentru acest sezon se numără plăcile cu aspect porțelanat, dar și cele cu aspect de lemn, precum și picioarele reglabile pentru terasă.

„Anul trecut, materialele necesare amenajării terasei au avut o evoluție foarte bună, susținută atât prin creșterea volumului de construcții pe domeniul rezidențial, cât și de condițiile meteo, care au permis amenajarea proiectelor, cu finalizare cât mai aproape de sfârșitul anului. Ca în fiecare an, rețeaua de magazine HORNBACH își așteaptă clienții cu o gamă de articole inovatoare pentru acest segment, cât și cu sfaturile avizate ale consultanților specializați în domeniu“, a adăugat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Specialiștii HORNBACH recomandă clienților să privească amenajarea terasei sau montarea pavajului ca pe un proiect în ansamblu (fundație, elemente de îmbinare, de prindere, lemn de terasă, profil de terasă WPC și tipuri de pavaje). În acest sens, este foarte importantă stabilirea cantităților necesare de materiale împreună cu un consilier din magazin.

De asemenea, HORNBACH pune la dispoziția clienților servicii de montaj terasă și pavaj contra cost, oferind o garanție de 2 ani pentru lucrarea executată. Mai multe detalii găsiți pe site-ul https://www.hornbach.ro/

Pentru a răspunde nevoilor clienților, în magazinele HORNBACH, în cele două zone special dedicate proiectelor, pe tot parcursul lunii mai consultanții vor oferi informații despre amenajarea optimă a gazonului și soluții adecvate pentru construirea terasei și montarea pavajului.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video