Campania Testo pentru analizoare de gaze de ardere

91 vizualizari
campania de toamna Testo 2017
Distribuie pe
testo

Doar până la 31 Decembrie mai puteți beneficia de seturile dedicate analizei gazelor de ardere în domeniul rezidențial din cadrul campaniei de toamnă Testo.

Cele 4 seturi sunt de analizoare de gaze de ardere, îndeplinesc cele mai înalte cerințe cu privire la longevitate, precizie și încredere.

În cadrul acestei campanii, la achiziționarea seturilor de analizoare testo 330 LX se oferă în plus, pe lângă prețul special, un multimetru digital testo 760-2 și un manometru diferențial testo 510i și certificat de etalonare, gratuit, efectuat in propriul laborator Testo. De asemenea beneficiați de 60 de luni garanție pentru senzorii de O2 și CO.

Setul testo 310 cu imprimantă este oferit în această toamnă împreună cu testerul de tensiune testo 745 și manometrul diferențial testo 510i, iar analizorul testo 340 poate fi achiziționat la un preț avantajos și include multimetrul performant testo 760-3, manometrul diferențial testo 510i și termometrul cu infraroșu testo 805i. Desigur și aceste două seturi beneficiază de certificate de etalonare incluse in pachet, etalonare realizată în laboratorul Testo.

Click aici pentru detalii referitoare la campania de toamna sau aici pentru mai multe detalii referitoare la Laboratorul Testo România.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video