Aerteknika

Comanda oricare 3 produse si ai 10% reducere!

magazin online piese de schimb centrale termice
vizualizari

Promoțiile bune încep din prima lună a anului! Știm că tuturor ne plac promoțiile, așa că iată ce ți-am pregătit la început de an:

În perioada ianuarie - martie 2018: reducere 10% pentru oricare 3 produse (repere) comandate!

Cum funcționează promoția?

Comandă oricare 3 produse (repere) din magazinul nostru online www.piesamea.ro în perioada ianuarie-martie 2018 și primești o reducere de 10% per comandă. Chiar dacă cele 3 produse sunt de același fel, beneficiezi în continuare de această ofertă. Nu mai aștepta, acum este cel mai bun moment să profiți de această ocazie și să comanzi produsele necesare!

În magazinul nostru online Piesamea.ro cu piese de schimb pentru centrale termice și alte produse din domeniul încălzirii, vei găsi peste 60.000 de coduri produse pe stoc iar lista aceasta crește cu fiecare zi. Gestionăm instantaneu nu doar stocurile, furnizorii și listele de prețuri, dar și informații despre peste 700.000 de coduri de piese de schimb centrale (pe ce modele se găsesc, care sunt codurile compatibile sau de înlocuire, scheme tehnice a peste 6.000 de modele de centrale termice, sau diverse echipamente).

Pentru ce mărci de centrale găsiți piese de schimb în magazinul nostru online?

Ferroli, Ariston, Saunier Duval, Viessmann, Vaillant, Beretta și multe altele.... Verifică chiar acum dacă piesa dorită este pe stoc: www.piesamea.ro!

Clienții noștri știu că beneficiază de cele mai bune prețuri pentru centrale, boilere electrice, aer condiționat, soluții chimice, accesorii evacuare.

Toate comenzile sunt confirmate de echipa noastră call-center în maxim 10-20 min de la primire cu preț și disponibilitate, variante pentru piesele ce nu sunt în stoc (cele ce nu au preț), iar după livrare ne dorim să aflăm satisfacția clienților prin feedback.
Scopul nostru este de a livra promt și fără greșeală piesele solicitate pentru ca echipamentele să fie reparate într-un timp rezonabil.

Campania se adreseaza persoanelor fizice!!

Contact

Intră în magazinul nostru online chiar acum și beneficiază de ofertă: www.piesamea.ro

Pentru detalii contactati echipa Piesamea.ro la Call Center 021-2011114 sau e-mail: logistica@fli.ro, Comanda chiar acum direct din magazinul online sau prin e-mail: comenzi@fli.ro

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare