Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga premii garantat

Campanie_Recolamp

Campanie_RecolampCampania Recolamp “Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga premii garantat” este activa pana la 31 Decembrie 2017. Strange cat mai multe deseuri de iluminat si castiga pentru 200 de deseuri aduse o NIVELA DUPU, iar pentru 500 de deseuri aduse o Surubelnita Bosch.

Recolamp susţine şi promovează un mod responsabil de a gestiona deşeurile provenite din surse de iluminat şi vrea să îi implice şi pe specialiştii în domeniu – electricienii şi magazinele de produse electrice din România. Gestul de a colecta selectiv deşeurile, de a contribui la păstrarea unui mediu curat şi de a ajuta la reciclarea a cât mai multor becuri şi neoane arse, tinde să devină o obişnuinţă pentru toţi, iar împreună putem duce mai departe mesajul pentru un mediu curat, nepoluat.

Campania de reciclare “Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l și castigă garantat premii!” derulată de Recolamp îi premiază pe toți cei care aduc pană pe 30 iunie deșeuri din echipamente electrice, precum becuri economice, LED-uri și tuburi fluorescente, cu șurubelnițe electrice Bosch și nivele profesionale magnetice DUPU.

“Becurile și neoanele sunt deșeuri periculoase, iar pentru că vrem să ne asigurăm că mercurul este împiedicat să ajungă la gropile de gunoi și în mediu, desfășurăm astfel de campanii prin care vrem să-i încurajăm pe oameni, cu focus pe profesioniști - electricienii, căci lor le trec prin mână cele mai multe astfel de deșeuri - să colecteze selectiv și să le predea la punctele de colectare. Le mulțumim tuturor pentru ajutorul pe care îl dau mediului!" afirmă Directorul de Marketing al Asociației Recolamp, Roxana Sunică.

Recolamp îi recompensează pe cei care sprijină campania destinată protejării mediului cu premii garantate. Poți câștiga și tu un premiu! Pentru 200 de bucăti lămpi colectate, primești garantat o nivelă profesională magnetică, iar pentru 500 de bucăti lămpi, premiul constă într-o surubelnită electrică de cea mai bună calitate.

Noua ediție a campaniei, incepută în luna octombrie 2016, a demonstrat că oamenii își doresc să se implice în campanii de reciclare, numărul de deșeuri de echipamente de iluminat colectat pană la 31 decembrie ajungând la 658 de tone.

Toți cei care au acces la deșeuri din echipamente electrice sunt încurajați să le colecteze și să le aducă la magazinele participante, campania fiind activă pană pe 30 decembrie 2017.

Mai multe despre campanie: http://campanieelectricieni.recolamp.ro/despre/

 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare