Roca sustine MATER – prima biblioteca de materiale si resurse pentru creativi

265 vizualizari
Mater, biblioteca de materiale
Distribuie pe

În cei 100 de ani de la înființare, Roca a investit constant în inovație, în îmbunătățirea constantă a produselor și a esteticii acestora, printr-un dialog constant cu arhitecți și designeri celebri din întreaga lume.

Și în România, de-a lungul timpului, compania a susținut și promovat numeroase proiecte inovatoare create de tineri arhitecți și designeri. Anul acesta, Roca este alături de NOD Makerspace, în proiectul MATER prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est, ca partener de amenajare. Roca a sprijinit noul hub creativ prin dotarea spațiilor de baie cu obiecte și accesorii ce pun accent pe sustenabilitate și inovație în materie de design și tehnologie.

mater

Parteneriatul Roca cu MATER are ca scop menținerea unui dialog cu profesioniștii din arhitectură și design care vor folosi acest spațiu pentru a învăța, dezvolta și îmbunătăți propriile proiectele.

MATER este o bibliotecă de materiale – o colecție extinsă și constant reînnoită de mostre de materiale - dedicată profesioniștilor care lucrează cu materiale și nu numai: arhitecți, designeri de interior, designeri de produs, de bijuterii și vestimentari, ilustratori, artiști plastici, dar și organizații care dezvoltă produse și materiale noi și au nevoie de această resursă.

Despre MATER:

Spațiul este organizat în trei zone principale: bibliotecă, unde poți consulta și atinge peste 3000 materiale, sală pentru evenimente - un spațiu cu o capacitate de 120 de persoane, unde poți participa la conferințe și workshop-uri și hub, un spațiu de coworking cu birouri private, dar și mese de lucru la comun.

biblioteca de materiale

Accesul este gratuit pentru primele două vizite la MATER, iar ulterior abonamentul este de 120 euro/an. Pentru studenți, accesul este gratuit, pe baza carnetului de student.

Configurația spațială a bibliotecii de materiale este gândită astfel încât profesioniștii să găsească aici toate resursele necesare (materiale și inspiraționale), pentru a putea să lucreze la propriile proiecte, să găsească inspirație cu ajutorul materialelor, să participe la conferințe și seminarii de specialitate.

www.materlibrary.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video