Renexpo BIH2018

Cities of Tomorrow #6: reconversion & revitalisation

cities of tomorrow 6
Frequency
annual
Edition
6
Country
Romania
City
Bucharest
Location
JW Marriott Grand Hotel

Cities of Tomorrow #6: reconversie & revitalizare

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a șasea ediție a conferinței Cities of Tomorrow – eveniment de top ce reunește mediul de afaceri cu administrația locală și centrală, arhitecți, urbaniști și societatea civilă din România.

Cities of Tomorrow 2018 este dedicat regenerării urbane, în vederea stimulării unei dezvoltări durabile a orașelor și regiunilor României și implicit a unui mediu de afaceri atractiv pentru companii și angajatii acestora. Promovarea cu succes a unui oraș sau a unei regiuni presupune colaborarea performantă a tuturor părților interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficientă. Dorim astfel să supunem dezbaterii aspecte ce țin de revitalizare și reconversie urbană și duc la dezvoltarea sustenabilă a României.  

În această perioadă de creștere a mobilității și de internaționalizare a bunurilor, serviciilor, a muncii și a capitalului, regiunile din România se confruntă cu o concurență sporită cu alte regiuni din lume. O cooperare eficientă între toate părțile interesate implicate în dezvoltarea regională contribuie la crearea unui mediu de afaceri favorabil investițiilor și a unor avantaje economice conexe.

Evenimentul oferă o varietate bogată de prezentări, mese rotunde interactive, un market place de proiecte și soluții de dezvoltare urbană și nu în ultimul rând o bună ocazie pentru networking. 

http://rumaenien.ahk.de/events/aktuelle-termine/conference-cities-of-tomorrow-6-reconversion-revitalisation/

Organizer

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et. 2
011363 Bucureşti
Tel. +40 21 207 91 10
Fax +40 21 223 15 38
E-mail: binder.iulia@ahkrumaenien.ro
Web: http://rumaenien.ahk.de