Air Trade Centre Romania devine SIG Air Handling

334 vizualizari
SIG Air Handling Romania
Distribuie pe

Air Trade Centre Romania, unul dintre liderii pietei de echipamente de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC) din Romania, devine, din aceasta primavara, SIG Air Handling Romania.

Prezenta de 13 ani pe piata din Romania, compania are 20 de angajati, iar in 2015 a avut o cifra de afaceri de 15 milioane de RON. Veniturile au fost aproximativ constante in ultimii cinci ani, dupa un varf in anii 2008 – 2009, cand ajungeau la circa 22 de milioane de RON.

Grupul european Air Trade Centre, infiintat in 1994 in Olanda, a devenit in 2008 parte din SIG Plc, companie listata la Bursa din Londra si unul dintre liderii pietei europene de echipamente specializate pentru constructii, cu un volum de vanzari de circa 3 miliarde de euro. Pana acum, filiala din Romania si-a continuat activitatea pe piata HVAC sub denumirea Air Trade Centre Romania.

SIG Air Handling se afla intre primele zece companii pe piata europeana HVAC, realizeaza vanzari de 270 de milioane de euro si deserveste circa 50.000 de clienti, afirma Lex Hemels, Managing Director, SIG Air Handling International. In prezent, compania are 90 de filiale in zece tari si spatii de depozitare cu o suprafata totala de 70.000 de metri patrati.

Pentru a sublinia caracterul european al companiei, Air Trade Centre Romania a decis sa-si schimbe denumirea incepand din aprilie 2016 si sa isi continue activitatea si dezvoltarea sub denumirea SIG Air Handling Romania.

„In urmatorii cinci ani, ne propunem sa ajungem la afaceri de 40 de milioane de RON, prin crestere organica si achizitii”, afirma Marius Leucutia, Director General SIG Air Handling Romania.

Incepand din 2016, compania isi propune sa asigure cresterea prin concentrarea pe cinci directii principale: orientare catre proiecte mari si mijlocii si oferirea de solutii de ventilatie si aer conditionat eficiente; orientarea catre instalatorii mici si medii care au nevoie sa gaseasca toate elementele intr-un singur loc; dezvoltarea e-commerce; activitate de service pe termen lung si piese de schimb pentru echipamentele comercializate; specializarea in echipamente de protectie la incendiu.

In martie 2016, SIG Air Handling Romania a deschis in Bucuresti primul "one stop shop", care dispune de un stoc de 10.000 de articole HVAC, afirma Olimpia Iordan, Director Comercial SIG Air Handling Romania. Acesta permite comanda si facturarea intr-un singur punct, asigura consiliere tehnica initiala si prmite optimizarea livrarilor. In perioada urmatoare, compania intentioneaza sa deschida astfel de puncte si in alte orase, dar si sa dezvolte solutii de comert electronic.

SIG Air Handling distribuie pe piata din Romania grile si anemostate, dispozitive pentru reglarea debitului de aer, tubulatura de ventilatie, componente si accesorii pentru tubulatura, echipamente pentru protectie la foc si desfumare, izolatii pentru tubulatura, filtre, ventilatoare si recuperatoare de caldura, sisteme de tratare a aerului, sisteme de aer conditionat.

Compania va continua sa activeze la aceiasi parametri de calitate si in viitor. SIG Air Handling Romania va continua sa aduca solutii complete pentru clientii sai, carora le pune la dispozitie nu numai stocuri si livrari rapide, ci si consiliere de specialitate, selectii de produse, cercetare si dezvoltare, servicii de proiectare si servicii post-vanzare.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video