Aerteknika

Chiller-ele Carrier acum disponibile cu solutii de refrigerare care incalzesc mai putin clima

carrier
vizualizari

logo carrier

 

 

Carrier anunță că chillerele sale cu răcire pe apă AquaEdge® 19XR cu compresor centrifugal și 23XR cu ventilator, precum și chillerele AquaForce® cu răcire pe aer 30XV cu ventilator funcționează atât pe refrigerantul R-134a cât și pe refrigeranții cu GWP mai mic R450A și HFO-513A.

carrier_racitoareCa parte a angajamentului lui Carrier Europe de a sprijini tendința fabricării de agenți frigorifici cu efect mai scăzut asupra încălzirii globale, chillerele cu compresor centrifugal cu răcire pe apă Carrier AquaEdge® 19XR, chillerele cu răcire pe apă cu ventilator 23XR și chillerele AquaForce® 30KA/XA/XB cu răcire pe aer cu ventilator și 30XW/HX cu răcire pe apă cu ventilator pot fi utilizate atât cu opțiunea R-134a cât și cu opțiunile cu potențial scăzut de încălzire globală (GWP global warming protection), inclusiv cu HFOs și amestecuri ca R450A și R513A.

Carrier, lider mondial în soluțiile de încălzire, climatizare și refrigerare de înaltă tehnologie, face parte din UTC Climate, Controls & Security, o unitate a companiei United Technologies Corp (NYSE: UTX).

"Clienții noștri se bazează pe Carrier pentru calitate, fiabilitate și previzibilitate și vor fi bucuroși să știe că chillerele noastre cu răcire pe apă AquaEdge 19XR și 23XR împreună cu chillerele cu răcire pe aer AquaForce 30KA / XA / XB și chillerele cu răcire pe apă 30XW / HX pot realiza trecerea de la R-134a la opțiunile cu GWP mai mic, inclusiv HFOs și amestecuri ca R450A și R513A, și că în același timp urmărim dezvoltarea altor alternative de răcire cu efect scăzut asupra încălzirii globale", a declarat Fabrice Denninger, Senior Director, Sales, Service & Marketing Europe.

"Credem că R-134a va continua să ofere cea mai bună combinație de disponibilitate, cost, performanță și siguranță mulți ani de aici înainte. Abilitatea de a adapta chillerele noastre R-134a la alți agenți frigorifici oferă proprietarilor și managerilor de facilități opțiuni și mai mari, care asigură întreaga durată de viață a acestui chiller", a adăugat Fabrice Denninger.

 

Pentru mai multe informații despre chillerele Carrier, vă rugăm să contactați expertul local Carrier sau să vizitați: carrier.com/commercial

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare