Danfoss Refrigerant Week 2017 - 18-22 Septembrie - cautam impreuna solutiile viitorului pentru provocarile din domeniul refrigerarii

60 vizualizari
Refrigerant Week
Distribuie pe


În zilele noastre, refrigeranții sunt o necesitate și utilizarea lor are un impact major asupra lumii. Unele din soluțiile adoptate în trecut, au în prezent consecințe asupra mediul înconjurător. De aceea, este imperativ să dezvoltăm acum soluții care să minimizeze impactul asupra mediului, atât în prezent, cât și în viitor.

În contextul global al modificării cerințelor pentru agenți frigorifici, Danfoss organizează campania “Refrigerant Week”, care vine în sprijinul personalului tehnic din industria Refrigerării și Aerului Condiționat. În România, săptămâna 18-22 septembrie va fi dedicată activităților online, întâlnirilor și experiențelor menite să ajute profesioniștii HVAC-R și persoanele de decizie să înțeleagă impactul global și local al modificărilor privind agenții frigorifici.

În cadrul “Refrigerant Week” puteți să vă întâlniți cu reprezentanții și partenerii locali Danfoss în trei locații diferite din țară. Întâlnirile sunt programate astfel:

• pe 18.09.2017 în București, la sediul Danfoss SRL
• pe 20.09.2017 în Cluj-Napoca, la sediul Sediul Beijer Ref Cluj
• pe 21.09.2017 intre 10:00 și 12:00 la Sediul Sildor Prod din Timișoara, iar apoi între orele 14:00 – 16:00 la Sediul Beijer Ref, Sat Chișoda.

Evenimentul se adresează tuturor instalatorilor și personalului tehnic din domeniul Refrigerării & Aerului Condiționat din România. Participanții la întâlniri vor putea afla mai multe despre cele mai importante modificări din domeniul agenților frigorifici. Dintre temele abordate, menționăm: “Retrofitul instalațiilor la noii agenți frigorifici”, “Retrofitul echipamentelor electronice – exerciții practice”, “Produse Danfoss pentru noii agenți frigorifici”, “Aplicații și recomandări care pot ajuta în activitățile zilnice”.

Numărul de locuri disponibile pentru fiecare sesiune este limitat, de aceea vă invităm să vă înregistrați online la: http://refrigerationandairconditioning.danfoss.ro/refrigeration-week-registration-forms/#/

Mai multe detalii despre eveniment, dar și despre noutățile din domeniul agenților frigorifici pot fi accesate pe platforma online pregătită de Danfoss: http://refrigerationandairconditioning.danfoss.ro/refrigerants/#/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video