Aerteknika

Danfoss Refrigerant Week 2017 - 18-22 Septembrie - cautam impreuna solutiile viitorului pentru provocarile din domeniul refrigerarii

Refrigerant Week
vizualizari


În zilele noastre, refrigeranții sunt o necesitate și utilizarea lor are un impact major asupra lumii. Unele din soluțiile adoptate în trecut, au în prezent consecințe asupra mediul înconjurător. De aceea, este imperativ să dezvoltăm acum soluții care să minimizeze impactul asupra mediului, atât în prezent, cât și în viitor.

În contextul global al modificării cerințelor pentru agenți frigorifici, Danfoss organizează campania “Refrigerant Week”, care vine în sprijinul personalului tehnic din industria Refrigerării și Aerului Condiționat. În România, săptămâna 18-22 septembrie va fi dedicată activităților online, întâlnirilor și experiențelor menite să ajute profesioniștii HVAC-R și persoanele de decizie să înțeleagă impactul global și local al modificărilor privind agenții frigorifici.

În cadrul “Refrigerant Week” puteți să vă întâlniți cu reprezentanții și partenerii locali Danfoss în trei locații diferite din țară. Întâlnirile sunt programate astfel:

• pe 18.09.2017 în București, la sediul Danfoss SRL
• pe 20.09.2017 în Cluj-Napoca, la sediul Sediul Beijer Ref Cluj
• pe 21.09.2017 intre 10:00 și 12:00 la Sediul Sildor Prod din Timișoara, iar apoi între orele 14:00 – 16:00 la Sediul Beijer Ref, Sat Chișoda.

Evenimentul se adresează tuturor instalatorilor și personalului tehnic din domeniul Refrigerării & Aerului Condiționat din România. Participanții la întâlniri vor putea afla mai multe despre cele mai importante modificări din domeniul agenților frigorifici. Dintre temele abordate, menționăm: “Retrofitul instalațiilor la noii agenți frigorifici”, “Retrofitul echipamentelor electronice – exerciții practice”, “Produse Danfoss pentru noii agenți frigorifici”, “Aplicații și recomandări care pot ajuta în activitățile zilnice”.

Numărul de locuri disponibile pentru fiecare sesiune este limitat, de aceea vă invităm să vă înregistrați online la: http://refrigerationandairconditioning.danfoss.ro/refrigeration-week-registration-forms/#/

Mai multe detalii despre eveniment, dar și despre noutățile din domeniul agenților frigorifici pot fi accesate pe platforma online pregătită de Danfoss: http://refrigerationandairconditioning.danfoss.ro/refrigerants/#/

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare