Hafele PurePlasma, noul ventilator care iti aduce aer curat si respirabil acasa sau la birou

97 vizualizari
hafele
Distribuie pe


iulie 2017 - În spațiile de locuit, în birouri, dar mai ales în bucătării, a avea aer curat, fără mirosuri, fără germeni sau alergeni - sună ca un vis, însă acesta devine realitate cu noile ventilatoare PurePlasma de la Häfele. Acestea sunt rezultatul cercetării și proiectării de-a lungul anilor, fiind o inovație unică care curăță aerul în întreg spațiul, fie în combinație cu hota de absorbție, fie ca aparate integrate sau de sine stătătoare.

Noul ventilator Häfele PurePlasma face parte dintr-o categorie specială, superioară altor filtre cu plasmă existente pe piață, deoarece produce plasmă atmosferică de joasă presiune, certificată Fraunhofer, fără emisii măsurabile. Aceste caracteristici, asigură un grad de eficiență deosebit de mare ca sistem de circulare a aerului față de sistemele obișnuite. Aerul nu mai este filtrat în interiorul aparatului, ci se purifică în întreg spațiu, ca un sistem deschis. Astfel, sunt eliminate costurile cu filtrele şi manopera de înlocuire a acestora. Pe lângă aceste avantaje, noul ventilator permite o instalare rapidă, nu necesită o întreținere realizată de specialiști și alte costuri ulteriore, și de asemenea, este economic în ceea ce privește consumul de energie. Doar la aparatele verticale autonome se utilizează un filtru fin de praf, care poate fi aspirat simplu la curățenie.

Aerul din bucătărie este de douăsprezece ori mai încărcat decât cel de afară. Aburul de la gătit, alimentele și detergenții, precum și cantitățile mari de combinații grase fac aerul să devină mai dens. Noile ventilatoare PurePlasma asigură prin simpla rotire a butonului un aer curat, respirabil și clar. Acestea elimină mirosurile, bacteriile, germenii, sporii de mucegai, alergenii și distrug virușii și ciupercile existente în aerul din încăpere. Straturile de depuneri grase și neplăcute aproape că nici nu mai apar, iar cele mai mici molecule de grăsime din aer își pierd proprietățile de aderență. Praful din aer și alte particule se unesc și dispar în întregime în aspirator atunci când se face curățenie regulat, ori sunt transportate în afară prin ventilație.

În spațiile de lucru, în birouri, un aer curat și fără germeni acționează și contribuie la motivarea angajaților. El promovează o stare de bine, crește calitatea vieții și eliberează energiile. Ventilatoarele PurePlasma de la Häfele creează acest climat echilibrat în fiecare moment, în toate spațiile.

Cu ventilatoarele sale PurePlasma pentru spații de locuit și birouri, Häfele a reușit din nou să se afirme pe piața proiectelor rezidențiale și arhitecturale. Descoperirea tehnologiei cu plasmă este veche de 120 ani, Werner Siemens fiind primul care a reușit să producă artificial plasma și cel care a pus bazele cercetării în domeniu. Tehnologia modernă cu plasmă se folosește de ani de zile cu succes în practică, pentru purificarea aerului în gastronomie și medicină.

Un sistem universal
Häfele are în total în oferta sa șase ventilatoare PurePlasma și acoperă astfel toate domeniile de aplicare posibile, de la locuințe, până la birouri. Ventilatoarele se pot monta în spații de 20-100 mp, fie ca ventilatoare de perete, insulare, de tavan, de șanț sau ca hote DownDraft.

În afară de acestea, există două ventilatoare de sine stătătoare, pentru spații de dimensiuni diferite. Cel mai puternic aparat pentru spații de până la 250 mp dispune de operare touch-screen, și are nouă programe de purificare aer pre-setate.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video