Intalnirea cu expertii in domeniul racirii - o oportunitate ce nu trebuie ratata de utilizatorii de aparate de refrigerare si aer conditionat

75 vizualizari
refrigeration
Distribuie pe
Experti de seama din domeniul industriei isi vor expune opiniile cu privire la viitorul tehnologiei de racire si la problemele vitale de afaceri la urmatoarea editie Air Conditioning and Refrigeration Show 2012, care va avea loc intre 13-15 martie 2012 la NEC, Birmingham. Programul de seminarii va avea loc in doua aule ale spatiului expozitional, fiind axate pe dezvoltarile tehnologice si inteligenta in afaceri.

Sesiuni importante in cadrul programului tehnic includ:
• Marile supermarket-uri, incotro? (sustinute de reprezentanti ai marilor lanturi de magazine alimentare din Marea Britanie);
• Perfectionarea in a profita de piata pompelor de caldura aflata in crestere (John Roe, HRP Ltd);
• Implicatiile Codulului de conduita in domeniul racirii (Bob Arthur, tehnolog refrigerare, Marks and Spencer).

In cadrul programului de afaceri se vor purta discutii pe teme precum:
• Potentialul viitor al energiilor regenerabile in cladiri (Tim Pollard, Head of Sustainability, Wolseley UK);
• Conformitatea cu legea privind inspectia si certificarea sistemelor de aer con

ditionat (Neil Dady, Technical Business Solutions Ltd);
• Refrigerantii HFO – solutia in asteptare? (vorbitori de la Dupont, Honeywell si Mexichem Fluor);


Programul complet include 30 de sesiuni care nu trebuie ratate, pe teme de actualitate, care permit participantilor sa tina pasul cu cele mai importante dezvoltari din sectorul aerului conditionat si refrigerarii.
Evenimentul reprezinta oportunitatea expunerii produselor inovatoare, crearea de noi relatii si transfer de cunostinte pentru industrie si utilizatori finali, a caror afacere se bazeaza pe aer conditionat si instalatii si echipamente de refrigerare. Aici vor fi expuse produse de la peste 100 companii de top, din Regatul Unit si nu numai.
Utilizatori finali inregistrati ca participanti includ reprezentanti ai Boots, British Gas, DHL, Gatwick Airport, John Lewis Partnership, One Stop Stores, Pepsico, The Royal Navy, The Spice Trail, Tesco and Thorntons, pentru a numi doar cativa.

Evenimentul va oferi vizitatorilor o privire ampla asupra ultimelor produse si tehnologii din domeniul comercial si industrial al aerului conditionat si refrigerarii, o actualizare a legislatiei in vigoare si a tendintelor tehnologice.
Va exista un spatiu special dedicat tehnologiei pompelor de caldura, unde vizitatorii pot vedea cei mai noi concurenti in cursa de valorificare a energiei regenerabile low-cost.

Evenimentul este sustinut de sase sponsori importanti: LG sponsorizeaza programul de seminarii tehnice, Climate Center – aula cu tema inteligenta in afaceri, Panasonic – zona pompelor de caldura, Mitsubishi Heavy Industries – zona de inregistrare a vizitatorilor la fata locului, Gram si Hoshizaki – zona crearii de noi contacte.

“Cu un program de seminarii de prima clasa care abordeaza cele mai arzatoare subiecte, o lista considerabila de expozanti si acces la ultimele tendinte tehnologice si de proiectare, evenimentul nu trebuie ratat de cei a caror trai depinde de racire, aer conditionat sau pompe de caldura,” afirma Iona Spencer, director de vanzari.

Vizitatorii vor putea vedea aici ultimele noutati de la companii binecunoscute precum: AHT Cooling Systems, Bitzer UK, Danfoss, Dorin, Emerson Climate Technologies, Frascold, Fujitsu General (UK), GEA Searle, Gram (UK), Hoshizaki, HRP, Hubbard, J&E Hall International, Javac, Mexichem Fluor, National Refrigerants, Oceanair, Sabroe, Teknic Refrigeration, Thermofrost Cryo si Carrier UK.

Mai multe detalii pe http://www.acrshow.co.uk


 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video