Lansarea noii game Sky Air A-series, de la Daikin

67 vizualizari
daikin
Distribuie pe


După impactul pozitiv atins de noua generație de aparate de aer condiționat care folosește exclusiv agentul frigorific R32, adresată clienților rezidențiali, Daikin, cel mai mare producător de sisteme de climatizare din lume, stabilește un nou punct de referință în domeniu, prin lansarea seriei Sky Air A din gama BLUEVOLUTION. Folosind același agent de ultimă generație R32, cele trei modele din noua serie – Alpha, Advance și Active - oferă un nou nivel al confortului, cea mai mare eficiență energetică și control optim pentru toate tipurile de spaţii comerciale de mici dimensiuni.

Alături de design-ul optimizat, mai compact și mai silențios, ușurința în instalare și folosire, flexibilitatea de a combina unitățile exterioare cu orice tip de model de interior și durabilitatea, seria Sky Air A se remarcă și prin trăsăturile eco-friendly, fiind primul sistem comercial din Europa care folosește agentul frigorific R32. Acest lucru înseamnă cel mai redus impact asupra mediului și un potențial de încălzire globală cu 68% mai mic decât standardul atins de R-410A. În plus, pentru că nu sunt necesare verificări anuale ale scurgerilor de agent frigorific, costurile de întreținere ale modelelor din seria Sky Air A sunt extrem de reduse.

Utilizând tehnologia Daikin cu temperatură variabilă a agentului frigorific și fiind dotată cu un compresor foarte eficient, proiectat și fabricat special de Daikin pentru a fi folosit împreună cu agentul frigorific R32, noua gamă de produse reprezintă o garanție a confortului optim și a eficienței sezoniere de până la clasa A++, atât pentru încălzire cât și pentru răcire.

Fiind cea mai completă soluție de confort pentru spații comerciale, specialiștii Daikin au prevăzut un sistem facil de control și monitorizare a produselor, indiferent că sunt utilizate într-o singură locație sau în mai multe. Prin intermediul aplicației Online Controller, clienții au acces la toate unitățile și le pot controla, oricând și de oriunde. În plus, sistemul de management Intelligent Tablet Controller, conectat la Daikin Cloud Service, asigură o gestionare centralizată ușoară și controlul pe zone, în mai multe locații.

www.daikin.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video