Aerteknika

Mark Airstream unitatea de recuperare a caldurii, este acum certificata Eurovent

mark
vizualizari

Unitatea plug & play de recuperare a caldurii de la Mark Climate Technology este acum, pe langa RLT Richtlinie-01, de asemenea, certificata Eurovent
Eurovent
Intreaga gama de unitati de recuperare a caldurii Mark Airstream au primit, pe langa certificarea RLT, certificarea Eurovent. Aceasta eticheta energetica europeana pentru o unitate de tratare a aerului clasifica un CTA dupa diverse aspect, cum ar fi: punte termica, rezistenta structurala, izolare termica, izolare fonica, clasa de viteza si clasa recuperare de caldura.

Pentru a va asigura ca toti producatorii utilizeaza aceeasi metoda de testare si, mai presus de toate, mentin aceasta calitate, acestea sunt supuse unei examinari de catre Eurovent. Companiile sunt supuse controlului periodic pentru se asigura ca inca indeplinesc cifrele de raportare masurate. In acest fel, clientul are intotdeauna garantia ca primeste un produs de inalta calitate.
 
Mark AIRSTREAM
Cerintele pentru calitatea aerului in cladiri sunt tot mai mari. Deseori este necesara ventilatie multipla pentru conformarea la aceste cerinte. O mare parte din energie se pierde atunci cand se utilizeaza echipamente de ventilatie standard. Pentru a contracara pierderea de energie Mark a inclus o unitate de recuperare a caldurii, Airstream, in gama sa de produse. Aceasta unitate are o eficienta de pana la 90%. Asta inseamna ca 90% din energia eliminata, este furnizata la intrarea aerului proaspat. Aceasta eficienta ridicata inseamna ca, in multe cazuri, nu este necesara o incalzire ulterioara.
 
Unitatea de recuperare a caldurii Airstream este disponibila in doua versiuni atat pentru instalare in interior cat si pentru instalare in exterior. Airstream CFX este echipat cu un schimbator de caldura certificat de inalta eficienta contracurent cu by-pass. Airstream HWX este echipat cu un schimbator de caldura rotativ, cu un strat de zeolit puternic higroscopic.
 
Aplicatiile posibile pentru Airstream includ birouri, școli, ateliere si vestiare.

Mark Airstream indeplineste pe deplin cerintele actuale pentru normativul ErP 1253/2018 pentru produsele de ventilatie.

www.markclimate.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare