Aerteknika

Mark Airstream unitatea de recuperare a caldurii, este acum certificata Eurovent

mark
vizualizari

Unitatea plug & play de recuperare a caldurii de la Mark Climate Technology este acum, pe langa RLT Richtlinie-01, de asemenea, certificata Eurovent
Eurovent
Intreaga gama de unitati de recuperare a caldurii Mark Airstream au primit, pe langa certificarea RLT, certificarea Eurovent. Aceasta eticheta energetica europeana pentru o unitate de tratare a aerului clasifica un CTA dupa diverse aspect, cum ar fi: punte termica, rezistenta structurala, izolare termica, izolare fonica, clasa de viteza si clasa recuperare de caldura.

Pentru a va asigura ca toti producatorii utilizeaza aceeasi metoda de testare si, mai presus de toate, mentin aceasta calitate, acestea sunt supuse unei examinari de catre Eurovent. Companiile sunt supuse controlului periodic pentru se asigura ca inca indeplinesc cifrele de raportare masurate. In acest fel, clientul are intotdeauna garantia ca primeste un produs de inalta calitate.
 
Mark AIRSTREAM
Cerintele pentru calitatea aerului in cladiri sunt tot mai mari. Deseori este necesara ventilatie multipla pentru conformarea la aceste cerinte. O mare parte din energie se pierde atunci cand se utilizeaza echipamente de ventilatie standard. Pentru a contracara pierderea de energie Mark a inclus o unitate de recuperare a caldurii, Airstream, in gama sa de produse. Aceasta unitate are o eficienta de pana la 90%. Asta inseamna ca 90% din energia eliminata, este furnizata la intrarea aerului proaspat. Aceasta eficienta ridicata inseamna ca, in multe cazuri, nu este necesara o incalzire ulterioara.
 
Unitatea de recuperare a caldurii Airstream este disponibila in doua versiuni atat pentru instalare in interior cat si pentru instalare in exterior. Airstream CFX este echipat cu un schimbator de caldura certificat de inalta eficienta contracurent cu by-pass. Airstream HWX este echipat cu un schimbator de caldura rotativ, cu un strat de zeolit puternic higroscopic.
 
Aplicatiile posibile pentru Airstream includ birouri, școli, ateliere si vestiare.

Mark Airstream indeplineste pe deplin cerintele actuale pentru normativul ErP 1253/2018 pentru produsele de ventilatie.

www.markclimate.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare