Mark Airstream ventileaza noul Steakhouse din Olanda

139 vizualizari
AIRSTREAM CFX
Distribuie pe

Mark Climate Technology a furnizat un AIRSTREAM CFX pentru controlul climatic in noul Steakhouse Amigo Ranch din Veendam (Olanda).

Mark Airstream CFX 6400 este echipat cu un schimbator de caldura contracurent, din aluminiun, cu eficienta ridicata (pana la 90%) pentru recuperarea caldurii extrase. Unitatea exterioara furnizata are debitul de aer de 6400 m3/h. Intregul restaurant, cu o suprafata de 600m2, va primi ventilatia necesara, fara a fi nevoie de incalzire suplimentara. Radiatoarele au fost alease pentru incalzirea de baza.

In plus, trei unitati de extractie Mark cu un debit de aer de 4000 m3/h, au fost instalate pentru extragerea aerului contaminat din bucatarie.

Unitatea de recuperare a caldurii, Mark Airstream a fost echipata cu un sistem de control extrem de avansat, care controleaza unitatea pe baza presiunii si ventileaza incaperea pe baza de CO2. Clientul isi poate intretine sistemul de control cu usurinta printr-un PC sau cu ajutorul telecomenzii livrate.

Mark Airstream este certificate RTL A+ si indeplineste toate reglementarile europene actuale si viitoare ale normativului EU1253 / 2014.

Steakhouse Amigo Ranch si-a deschis portile in Veendam in 25 aprilie. In total restaurantul ofera locuri pentru 450 de persoane.

www.markclimate.ro
www.markclimate.ro/tratarea-aerului/airstream

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video