Mark Climate Technology livreaza centrale de tratare a aerului la «De Broodfabriek»

240 vizualizari
mark
Distribuie pe

Centrul de evenimente si expozitii "De Broodfabriek" (cunoscut anterior ca Darling Market) in Rijswijk (Olanda) a fost echipat cu un sistem de incalzire complet nou. Pentru a crea cel mai bun climat posibil in complex, Mark Climate Technology a livrat cinci unitati de tratare a aerului.

In plus, cinci perdele de aer Mark au fost instalate pentru a preveni ca frigul sa patrunda prin usile de incarcare si descarcare in timpul lunilor de iarna. Deoarece noul sistem de incalzire este mai silentios, iar centrul de evenimente poate fi mai usor incalzit placut, "De Broodfabriek" a putut sa isi consolideze pozitia ca locatie pentru evenimente.

Specificatii
Centralele de tratarea aerului Mark Climate Technology amplasate pe acoperis sunt de tip AHU2520 si AHU3525. Impreuna, unitatile au un debit de aer total maxim de 117.000 m³/h, cu o capacitate nominala de 1455 kW.

Perdelele de aer cald sunt amplasate deasupra usilor de deasupra, care sunt de 5 x 5 metri. Fiecare perdea de aer contine un arzator pilot al carui lumina pilot arde continuu, ceea ce face ca unitatea sa poata fi activata rapid. In plus, perdeaua de aer functioneaza prin intermediul a doua fluxuri de aer: unul primar (aeroterma) si un debit de aer secundar (caldura reziduala de sus din hala).

Din 1945, Mark Climate Technology (www.markclimate.ro) este producator de echipamente de control al climei: incalzire a aerului, incalzire radianta, echipamente de ventilatie si de tratare a aerului. Mark are sediul in Veendam (Olanda) si, impreuna cu filialele sale din Irlanda, Germania, Belgia, Polonia si Romania, serveste intreaga Europa.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video