Samsung Electronics stabileste noi standarde in industria aparatelor de aer conditionat

205 vizualizari
Samsung Casette 360
Distribuie pe


Samsung Electronics Co., Ltd.a lansat noi modele de echipamente de aer conditionat, printre care modelul Caseta 360, DVM Chiller si noua generatie de unitati VRF:DVM S 30HP si DVM S Eco 14 HP. Impreuna, aceste inovatii vor transforma solutiile de aer conditionat pentru cladiri, oferind mai multa eficienta energetica, o viteza de racire mai rapidasi un plus de performanta.

„Prin noile produse, ne dorim sa inregistram vanzari de 10 miliarde de dolari pana in anul 2020 si sa ne consolidam pozitia de lider in industria sistemelor de aer conditionat,” a declarat BK Yoon, presedinte si CEO Consumer Electronics Business, Samsung Electronics. „Vom continua sa introducem inovatii tehnologice pentru a le oferi utilizatorilor nostri cele mai performante produse si experiente de top.”

Noul design circular al Casetei Samsung 360
Designul inovator al unitatii Caseta 360 redefineste circulatia fluxului de aer. Revolutionarul ventilator „boost”integrat al Casetei 360 poate distribui jetul de aer chiar si orizontal, generand straturi de aer rece.Valurile de aer circulare controleaza temperatura camerei, printr-o distributie egala a fluxului de aer in toate directiile. Controlul directiei fluxului de aer se face fara flapsuri, evitandu-se aparitia curentilor reci ce pot provoca disconfort. Viteza de racire creste astfel cu 34%.

Modelul Caseta 360 combina performanata revolutionara cu designul elegant, potrivit oricarui spatiu. Unitatea dispune de un panou decorativ elegant si un ecran intuitiv cele permite utilizatorilor sa modifice fluxul de aer in functie de preferintele lor. Utilizatorii pot alege dintre mai multe setari pentru directia de refulare: orizontala, verticala si zone separate.

Unitatea de aer conditionat poate fi integrata in tavanul fals al incaperilor sau poate fi instalata in afara acestuia, oferind diferite optiuni de montaj pentru a se adapta oricarui designinterior. In plus, utilizatorii au optiunea de a folosi o telecomanda speciala cu un buton dedicat pentru functia „racire de confort”. Accesoriul Samsung Virus Doctor poate fi adaugat separat pentru a elimina alergenii, bacteriile si virusurile prezente in aer.

Noua generatie de sisteme VRF performante: Samsung DVM S 30HP
Samsung depaseste standardele de eficienta si performanta cu noul model Super DVM – Digital Variable Multi. Unitatea DVM S 30HP combina toate caracteristicile modelului DVM S cu inovatii extraordinare pentru performanta, eficienta si fiabilitate imbunatatite.

Noul model Samsung DVM S 30HPdispune de caracteristici revolutionare care imbunatatesc performanta, printre care un compresor Super Inverter Scroll cu tehnologie de injectie de amestec vapori si lichid, precum si de o valva de bypass cu o amplasare optimizata, care cresc capacitatea de incalzire cu 29%.

In plus, un nou schimbator hibrid de caldura ofera o suprafata de schimb de calduramai mare, in timp ce controluloptimizat al debitului de agent frigorific creste cu pana la 10% eficienta sistemului.

Unitatea Samsung DVM S 30HP respecta cele mai stricte standarde, datorita unui sistem inovator de detectare de a pierderilor de agent frigorific. In cazul in care este detectata o scurgere, sistemul incepe un proces de colectare a agentului frigorific si inchide automat toate vanele pentru a-l izola in interiorul unitatii exterioare.

Noua unitate Samsung DVM S Eco 14HP
Modelul Samsung DVM S Eco 14 HP este un nou model de unitate de aer conditionat VRF cu refulare orizontala, dezvoltat pentru a oferi o solutie cu o singura unitate exterioara pentru cladiri de birouri si apartamente.

Designul inovator al unitatii DVM S Eco 14HP include un compresor robust Scroll Inverter si un schimbator de caldura cu lamele ondulate, ce creste performanta de incalzire cu 20% si fluxul de aer cu 10% comparativ cu unitatile VRF cu refulare orizontala standard.

Capacitatea marita a noului sistem DVM S Eco(maxim 14 HP) permite ca o singura unitate exterioara sa asigure necesarul de aer conditionat al unui apartament sau birou. Toate zonele cladirii pot fi deservite, noua unitate oferind o lungime de traseu pentru tevile de agent frigorific de pana la 160 de metri si o diferenta de nivel 50 de metri. Unitatea DVM S Eco 14HP are o latime de sub un metru (940mm), ocupand mai putin spatiu, si poate fi instalata cu usurinta datorita sistemului de conectare a tevilor din 4 directii.

Eficienta unitatilor Samsung DVM Chiller
In urma intrarii in vigoare a noilor norme europene referitoare la agentii frigorifici, Samsung a dezvoltat un echipament racit cu aer ce vine cu o eficienta energetica sporita, usurinta in utilizare si un design compact.

In noul DVM Chiller, Samsung a integrat cel mai nou compresor BLDC Inverter Scroll, cu tehnologie de injectie de amestec de vapori si lichid, ce asigura peste 75% din capacitatea de incalzire nominala cu o eficienta energetica ridicata, chiar si in cazul unei temperaturi exterioare de -20°C. Agregatul le permite utilizatorilor sa isi scada costurile anuale de intretinere cu 36% pana la 50% fata de alte echipamente similare.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video