Servicii premium pentru clientii DAIKIN, oferite de partenerii Home Comfort Expert

daikin

Ocuparea pozitiei de lider la nivel mondial pe piata solutiilor de climatizare si preocuparea pentru mediul inconjurator determina compania Daikin sa vina in intampinarea clientilor cu produse din prima linie a consumului redus de energie si sa inoveze in mod continuu pentru a reduce si mai mult impactul asupra mediului. Aceste solutii premium sunt oferite clientilor finali prin intermediul partenerilor inscrisi in programul exclusivist Home Comfort Expert, lansat in Romania in urma cu 5 ani. Programul include o retea de dealeri autorizati, care au trecut printr-o riguroasa selectie si instruire, fiind pregatiti sa ofere cel mai inalt nivel de servicii in procesul de selectie, montaj si mentenanta.

„Misiunea noastra este sa le oferim clientilor servicii de cea mai inalta calitate. Prin intermediul partenerilor Home Comfort Expert ne dorim ca, pe langa produsele de ultima generatie, clientii Daikin sa se bucure de o experienta unica de cumparare, sa testeze produsele, sa obtina informatii de la experti si sa aleaga impreuna cu acestia solutia personalizata in functie de nevoile lor”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Airconditioning Central Europe – Romania.

De altfel, particularitatea acestui program se refera la faptul ca ofera clientilor mai mult decat un produs. Spre deosebire de alti dealeri autorizati, partenerii Home Comfort Expert asigura un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandari din partea expertilor, solutii personalizate, montaj, service si chiar intretinere. In plus, acesti parteneri se bucura de conditii speciale de garantie si de tot suportul tehnic al companiei Daikin, avantaje ce sunt resimtite si de catre clientii finali.

Pentru a transmite clientilor calitatile si beneficiile solutiilor Daikin, partenerii Home Comfort Expert participa in permanenta la cursuri de specializare. Familiarizat cu produsele si tehnologia de ultima generatie integrata in sistemele Daikin, personalul inalt calificat detine cele mai bune cunostinte despre produsele noastre si poate oferi consiliere si recomandari pentru orice nevoie de climatizare.

Un alt avantaj al programului este acela ca partenerii detin pe stoc toate unitatile de aer conditionat Daikin destinate segmentului rezidential, clientii avand ocazia sa vada si sa experimenteze fiecare solutie in showroom. In plus, partenerii inscrisi in acest program isi intampina clientii cu oferte personalizate, care nu sunt disponibile la alti dealeri Daikin. Ofertele pot varia de la reduceri de pret, la garantie extinsa sau servicii speciale.

In prezent, in Romania sunt 9 parteneri Premium inscrisi in programul Home Comfort Expert, care vand exclusiv produse Daikin si peste 30 parteneri Standard, care, desi nu sunt monobrand, recomanda solutiile Daikin si ofera servicii de cea mai buna calitate, de la consiliere si vanzare, pana la instalare si mentenanta.

www.daikin.ro
 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare