Aerteknika

Solutii pentru eficientizarea consumului energetic al sistemelor HVAC

Danfoss
vizualizari
Seminar dedicat proiectantilor si instalatorilor care devolta sisteme de ventilatie si aer conditionat pentru cladiri comerciale si spatii publice

Creșterea populației, standardele ridicate pentru gradul de confort și arhitectura modernă creează noi cerințe privind sistemele de ventilație și unitățile de tratare a aerului. În același timp, accentul se pune acum mai mult ca oricând pe dezvoltarea tehnologiilor care reduce consumul de energie și amprenta de CO2 a clădirilor moderne.

Danfoss vine in sprijinul profesionistilor din domeniu cu noi solutii pentru cresterea eficientei sistemelor HVAC in cladirile comerciale si publice.

Va invitam la un seminar dedicat proiectantilor si instalatorilor care devolta sisteme de ventilatie si aer conditionat pentru cladiri comerciale si spatii publice, in care va prezentam solutiile Danfoss pentru controlul climatic.

Agenda sesiunii include:
- Reglementarea aplicatiilor HVAC in spatiile comerciale - standarde si recomandari
- Integrarea BMS a mecanismelor de actionare din sistemele HVAC cu ajutorul NovoCon
- VLT HVAC Drives - control, eficienta si siguranta conform normelor europene
- Versatilitate si libertate cu noul controler MCX cu aplicatie standard AHU

Va rugam sa ne confirmati participarea la adresa danfoss.ro@danfoss.com sau completati formularul de inregistrare de pe linkul de mai jos, alegand data si locatia care se potrivesc cel mai bine cu programul dvs:

• București – marți, 10 octombrie 2017, orele 10:00 – 14:00, la sediul Danfoss Romania din Popești-Leordeni; maxim 40 de participanti
• Cluj-Napoca – marți, 7 noiembrie 2017, maxim 30 de participanti (locatia va fi anuntata ulterior);
• Iași – marți, 21 noiembrie 2017, maxim 30 de participanti (locatia va fi anuntata ulterior).

Formular inscriere seminar

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare