Osciloscop portabil RS PRO IDS207 cu 2 canale, 70MHz

710 vizualizari
osciloscoape portabile RS PRO IDS-200
Distribuie pe

Acum la un preț special!

Nr. stoc RS 123-3545
Cod producător IDS-207

Echipamentul prezentat face parte din gama RS PRO de osciloscoape, ideală pentru o varietate mare de aplicații. Seria de osciloscoape portabile RS PRO IDS-200 dispune de un ecran tactil multi-punct care permite inginerilor să deplaseze cu ușurința poziția formelor de undă, să regleze dimensiunea acestora  și să stabilească condițiile de declanșare (trigger). Semnalele DUT pot fi recepționate rapid și sigur. Ecranul poate afișa măsurătoarea pe ecran în varianta portret sau landscape oferind posibilitatea de a crea medii de măsurare multifuncționale cu afișarea clară a formelor de undă în mod de ecran complet.

osciloscop

Selectiv, dispozitivul oferă: selecția lățimilor de bandă de 200/70MHz, două canale de intrare cu frecvență maximă de eșantionare de 1GSa/s, profunzime memorie pe canal de 5M/1M, ecran tactil capacitiv de 7” - 800 x 480 cu control multi-punct, afișare portret sau landscape, funcție de înregistrare de forme de undă, funcții de calcul ingineresc integrate, informații de codare, etc.

Noul dispozitiv portabil de 7” dispune de cea mai mare profunzime de memorie de eșantioane de 5M, care  îi ajută pe ingineri să diagnosticheze forme de undă în detaliu și să ajute la reproducerea formelor de undă originale pentru analize pe termen lung asupra semnalelor tranzitorii. Orice schimbare delicată a unei forme de undă analogice poate fi în mod clar prezentată, cu posibilitatea de reglare a scării, astfel încât să nu rămână probleme fără răspuns.

Seria de osciloscoape IDS-200/300 este echipată și cu funcție de multimetru DMM cu 50.000 de valori ce poate simultan monitoriza și măsura tensiune, curent și temperatură. Diagramele de tendințe pe o perioadă lungă de timp pot fi de asemenea prezentate, permițând inginerilor să monitorizeze efectiv parametrii electrici standard în timp ce măsoară semnalele de circuit de bază. Inginerii se pot bucura și de software-ul de aplicații diversificat al osciloscoapelor RS PRO. Funcția avansată DMM și formatul GO/NOGO facilitează funcții de măsurare avansate diverse. Funcții precum: calculator ingineresc, analiză calcul atenuare, calcul valoare rezistență, ajută utilizatorii demonstrând conceptul de integrare tehnologică cuprinzătoare.

Seria de osciloscoape IDS-200 a adoptat ecrane capacitive LCD, aducându-i pe utilizatori în era măsurării tactile. Cu un singur deget utilizatorii pot muta formele de undă, pot stabili parametrii de declanșare. Se aplică de asemenea și posibilitățile date de atingerea în două puncte. Pot fi stabilite astfel scara de reprezentare și baza de timp.

Caracteristici tehnice 
Lățime de bandă  70MHz
Număr de canale2
Bază de timp minimă  5ns/div
Bază de timp maximă100s/div
Sensibilitate minimă verticală  2mV/div
Sensibilitate maximă verticală  10V/div
Timp de creștere  5ns
Frecvență de eșantionare1 Gsa/s
Lungime înregistrare1M puncte
Interfață USB  Da
Dimensiune ecran7in
Domeniul temperaturii de operare  0°C .. +50°C
Dimensiune59,7 mm x 240,2 mm x 136 mm
Masă1,5kg
Categorie de siguranțăCAT II 600 V, CAT III 300 V

Oferta completa de Produse RS PRO pe https://ro.rsdelivers.com/

Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Nu, daca dati click pe linkul de articol, va duce pe site-ul distribuitorului RS Components, de unde puteti comanda produsul: https://ro.rsdelivers.com/product/rs-pro/ids-207/rs-pro-ids207-oscilloscope-handheld-2-channels/1233545

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video