Aerteknika

ABB in parteneriat cu Formula E scriu impreuna viitorul mobilitatii electrice

ABB
vizualizari

“Campionatul ABB FIA Formula E” aduce ABB, liderul tehnologiei de pionierat, ca și sponsor principal la prima serie de curse de mașini complet electrice FIA la nivel mondial.

ABB și Formula E colaborează într-un parteneriat de pionierat pentru a promova mobilitatea electrică pentru un viitor durabil. Incă de la prima sa cursă de la Beijing, în septembrie 2014, Formula E s-a stabilit ca fiind sportul internațional numărul 1 care utilizează vehicule complet echipate cu motor electric. La următorul nivel de dezvoltare, liderul mondial al tehnologiei de pionierat ABB adaugă competitiei numele său, inovația și tehnologia de ultimă generație, competiția fiind acum cunoscută sub numele de "Campionatul ABB FIA Formula E".

Cu expertiza sa incomparabilă în domeniul electrificării și cu leadership-ul său în domeniul soluțiilor de încărcare a vehiculelor electrice, având totodată cea mai mare baza instalată de stații de incărcare rapidă pentru vehicule electrice din intreaga lume, ABB este partenerul industrial ideal pentru Formula E. Formula E servește ca platformă competitivă pentru dezvoltarea și testarea tehnologiilor relevante de electrificare și digitalizare din domenuiul mobilității electrice, contribuind la rafinarea designului și funcționalității vehiculelor electrice și a infrastructurii, precum și a platformelor digitale asociate. Prin unirea forțelor, atat ABB cat și Formula E vor fi poziționate ideal pentru a împinge limitele în domeniul mobilității electrice la un nivel superior.

campionatul ABB

"Suntem deosebit de entuziasmați să formăm un parteneriat cu Formula E pentru a scrie viitorul mobilității electrice", a declarat CEO al ABB, Ulrich Spiesshofer. "Astăzi, doi pionieri se unesc. ABB și Formula E se află într-o manieră naturală în prim-planul celor mai recente tehnologii digitale si de electrificare. Împreună, vom scrie următoarul capitol al acestei activități sportive captivante și vom promova echipele de înaltă performanță. Împreună, vom scrie viitorul – cate o cursă electrizantă dupa alta. "

Alejandro Agag, fondatorul și CEO al Formula E, a declarat: "Este o zi istorică pentru Formula E și sunt onorat să salut liderul mondial al tehnologiei ABB ca partener principal al Formulei E, cu experiența și expertiza sa în domeniul electrificării și al tehnologiilor digitale. Companiile noastre sunt sinonime prin depășirea limitelor a ceea ce este posibil. Impreună, ca și parteneri, vom prezenta o tehnologie revoluționară la scară globală fanilor si consumatorilor care urmăresc Campionatul ABB FIA Formula E ".

Ca lider mondial în infrastructura vehiculelor electrice, ABB oferă o gamă completă de soluții de încărcare pentru vehicule electrice, autobuze electrice și hibride precum și soluții de electrificare pentru nave și căi ferate. ABB a intrat pe piața de încărcare EV încă din anul 2010, iar astăzi are o bază instalată la nivel mondial care crește rapid, de peste 6,000 de încărcătoare rapide.

Despre Campionatul ABB FIA Formula E

Campionatul ABB FIA Formula E este seria de curse de stradă FIA cu mașini de curse electrice și prima categorie mondială care utilizează mașini de curse pentru o singură persoană, complet electrice. Formula E aduce toată acțiunea electrizantă pe roti în cele mai mari orașe din lume, cursele desfășurându-se pe fundaluri iconice, cum ar fi New York, Hong Kong, Paris și Zurich.

Cea de-a patra ediție a seriei va avea 10 echipe și 20 de șoferi care vor concura în 11 orașe pe cinci continente în lupta pentru încoronarea ca și campioni ai ABB Formula E. Următoarea cursă va avea loc la Marrakesh pe 13 ianuarie, iar campionatul din 2018 se va încheia în luna iulie.

www.abb.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare