Aerteknika

Blocati cu usurinta intrerupatoarele pentru efectuarea in siguranta a interventiilor asupra utilajelor

blocarea intrerupatoarelor
vizualizari

Întrerupătoarele pot fi pornite și oprite cu ușurință, ceea ce le poate cauza probleme specialiștilor care desfășoară o intervenție. Reactivarea prematură a unui circuit poate duce la șocuri electrice și vătămări grave. Pentru a evita aceste accidente și pentru a facilita intervenții mai sigure asupra utilajelor, Brady Corporation oferă o soluție ușor de aplicat pentru blocarea întrerupătoarelor.dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Ușor de aplicat

Noul dispozitiv universal de blocare pentru întrerupătoare miniaturale de la Brady este ușor de aplicat la o gamă largă de întrerupătoare de la diverși producători. Dispozitivul de dimensiuni reduse se aplică la comutatorul unui întrerupător și se fixează cu un șurub inclus, ușor de manipulat. La strângerea șurubului apare un orificiu pentru o toartă de lacăt de blocare/marcare. Prin închiderea lacătului, comutatorul întrerupătorului va fi blocat pentru a permite intervenții mai sigure.

Intervenții mai sigure

Prin blocarea întrerupătoarelor cu un lacăt, pot fi evitate accidentele legate de reactivarea prematură și neintenționată a utilajelor și a altor dispozitive electrice. După închiderea lacătului, numai specialistul care l-a închis și care desfășoară intervenția are control asupra momentului când va fi reactivat întrerupătorul. Ca soluție de rezervă, Brady poate include chei Master pentru supervizorii selectați într-un plan ce prevede chei pentru lacăte de blocare/marcare.

dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Conformitate sporită

Cu o soluție de blocare a întrerupătoarelor, companiile pot spori conformitatea cu Norma europeană 1037 privind siguranța echipamentelor și cu Recomandarea UE 89/655, care specifică cerințele minime de siguranță și sănătate la locul de muncă.

Aflați mai multe despre intervențiile mai sigure asupra utilajelor pe site-ul web Brady.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare