Bosch lanseaza o gama noua de masini profesionale de curatat cu inalta presiune pentru o curatare mai usoara

155 vizualizari
Bosch lanseaza o gama noua de masini profesionale
Distribuie pe

Pentru prima oara, divizia de Scule Electrice din cadrul companiei Bosch a introdus o gama de masini de curatat cu inalta presiune ce vizeaza piata profesionala de curatare din Romania. Aceste produse sunt utilizate pe o scara larga de catre profesionisti, pentru activitati precum curatarea murdariei in spatiile publice sau in cadrul siturilor de constructie. Asadar, aceste masini de curatat trebuie sa fie puternice, durabile, usor de folosit si sa ofere o varietate de caracteristici la preturi atractive. „Masinile profesionale de curatare cu inalta presiune reprezinta un segment de piata atractiv, iar Bosch se concentreaza pe stabilirea pozitiei sale in acest mediu competitiv. Noua gama Bosch ofera flexibilitate, un service dedicat si performanta la standardele cerute de profesionisti”, a declarat Graeme Stokoe, directorul de dezvoltare al business-ului de curatare exterioara.

Masina de curatat Bosch cu inalta presiune GHP 5-13 reprezinta segmentul entry-level si este compacta, puternica, prezentand un raport excelent intre marimea produsului si puterea furnizata. Bosch GHP 5-13 este echipat cu o pompa metalica si pistoane cu invelis ceramic, bazandu-se pe o tehnologie dinamica, utilizata in domeniul auto, unde pompele nu se supraincalzesc rapid, permitand astfel o utilizare indelungata. 

Modelele pentru un nivel mediu, Bosch GHP 5-14 si GHP 6-14, sunt puternice si usor de transportat. Precum restul produselor din gama, aceste modele sunt dotate cu o pompa autoamorsanta, astfel incat se pot alimenta cu apa de la surse izolate si beneficiaza de tehnologia auto-stop – motorul si pompa se opresc automat atunci cand tragaciul pistolului este eliberat. 

GHP 5-14GHP 6-14GHP 8-15 XD

Modelul superior din gama, GHP 8-15 XD, este un produs dur, robust, echipat cu un motor de 4.000 de W si are un debit de 800 de litri pe ora, ceea ce duce la o combinatie eficienta intre cele doua proprietati. Designul cadrului metalic permite o usoara manipulare si mutare, masina de curatat putand fi deplasata oriunde pe situl de constructie.

Calitatea si service-ul sunt cele mai importante criterii pentru utilizatorii de masini profesionale de curatare cu inalta presiune. Datorita designului special ce permite accesul usor la componentele motorului, reparatiile acestor produse Bosch se efectueaza rapid, realizandu-se astfel o economie importanta de timp. De asemenea, aceste masini beneficiaza de calitatea recunoscuta Bosch si de garantia oferita prin reteaua nationala de centre de service Bosch. 


Despre Divizia de Scule Electrice 
Divizia de Scule Electrice a grupului Bosch este lider mondial pe piata de scule electrice si accesorii de scule electrice. In anul 2011, angajatii diviziei au generat o cifra de afaceri de aproximativ 3,8 miliarde de euro, din care 90% in afara Germaniei. Cu marci precum Bosch, Skil si Dremel, divizia promoveaza apropierea de clienti si forta inovatoare la nivel inalt. Factorii de succes esentiali sunt forta inovatoare si ritmul inovatiilor. Anual, Bosch lanseaza pe piata peste 100 de scule electrice noi. Divizia de Scule Electrice Bosch a realizat aproximativ 40% din volumul vanzarilor din 2011 cu produsele lansate pe piata de mai putin de doi ani. Segmentele Scule electrice, Accesorii, Aparate de masura si Scule electrice de gradina ale diviziei de Scule Electrice s-au dezvoltat mai bine decat piata.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de internet www.bosch.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video