Bosch lanseaza surubelnita PSR Select - 12 surubelnite intr-una singura

68 vizualizari
surubelnita PSR Select - 12 surubelnite intr-una singura
Distribuie pe

Noua surubelnita cu acumulator Litiu-Ion PSR Select de la Bosch vine in sprijinul mesterilor care doresc sa aiba intotdeauna la indemana bitii potriviti. Inovatia Bosch consta intr-un tambur transparent integrat in corpul surubelnitei, continand 12 biti, pregatit sa efectueze operatiunea ceruta printr-o simpla selectare a bitului de surubelnita adecvat. Pentru a schimba bitul, tamburul trebuie rotit pana cand bitul dorit apare in fereastra de vizualizare, apoi trebuie apasat comutatorul din spatele tamburului pentru a impinge acest bit in suport, iar lucrul se poate continua normal. Acest sistem „Easy Select” asigura ca niciodata nu se va pierde niciun bit si ca nu este nevoie sa fie cautat un accesoriu potrivit. Daca se doreste inlocuirea unui bit, acesta poate fi scos afara din suport, inlocuit cu unul nou si tras inapoi in tambur cu ajutorul comutatorului, pentru a adapta permanent gama de biti nevoii utilizatorului. 

Versatila si usor de utilizat
Mica, dar robusta, usor de manevrat si mereu gata de utilizare, surubelnita PSR Select a fost creata pentru a aduce eficienta si confort in lucru. Cantareste doar 500 de grame, este alimentata cu o baterie Litiu-Ion de 3,6 V si poate efectua pana la 90 de insurubari per incarcare. Este conceputa pentru suruburi cu diametre de pana la 5 milimetri. Datorita tamburului cu biti integrati, aceasta surubelnita poate stoca bitii adecvati pentru aproape orice insurubare, este versatila si acopera toate aplicatiile de baza pentru insurubare.

Datorita tehnologiei Litiu-Ion, noua surubelnita este gata de utilizare fara autodescarcare si fara efect de memorie. Drept urmare, PSR Select poate fi folosita chiar si dupa pauze lungi si poate fi incarcata in orice moment, fara diminuarea performantelor de lucru. Un indicator LED arata in permanenta nivelul de incarcare al acumulatorului. 

Pentru a spori confortul, PSR Select de la Bosch are functia „Power Light” care lumineaza suprafata de lucru. Suprafata Soft Grip pentru fixare ferma si comutatorul pentru schimbarea bitilor proiectat pentru manevrarea optima, chiar si cu doua degete, asigura un plus de confort in timpul utilizarii dispozitivului. 

Specificatii tehnice:
Tensiune acumulator – 3,6 V
Turatia la mers in gol – 210 Rpm
Diametru suruburi – pana la 5 mm
Capacitate acumulator – 1,5 Ah
Timp de incarcare – 4 h
Greutate – 0,5 kg


Despre Divizia de Scule Electrice 
Divizia de Scule Electrice a grupului Bosch este lider mondial pe piata de scule electrice si accesorii de scule electrice. In anul 2011, angajatii diviziei au generat o cifra de afaceri de aproximativ 3,8 miliarde de euro, din care 90% in afara Germaniei. Cu marci precum Bosch, Skil si Dremel, divizia promoveaza apropierea de clienti si forta inovatoare la nivel inalt. Factorii de succes esentiali sunt forta inovatoare si ritmul inovatiilor. Anual, Bosch lanseaza pe piata peste 100 de scule electrice noi. Divizia de Scule Electrice Bosch a realizat aproximativ 40% din volumul vanzarilor din 2011 cu produsele lansate pe piata de mai putin de doi ani. Segmentele Scule electrice, Accesorii, Aparate de masura si Scule electrice de gradina ale diviziei de Scule Electrice s-au dezvoltat mai bine decat piata. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video