Bosch produce mai multe scule electrice ca niciodata

92 vizualizari
Bosch produce mai multe scule electrice ca niciodata
Distribuie pe

    

Record de productie: Aproximativ 50 de milioane de dispozitive in 2015 

Record de productie al diviziei Bosch Power Tools: in jur de 50 de milioane de scule electrice au fost fabricate in 2015, mai multe decat oricand si aproape de doua ori mai multe decat acum 10 ani. „Produsele noastre indeplinesc cerintele celor mai diversi utilizatori: ne axam pe pasionatii si pe profesionistii de bricolaj de pe piețele industriale si in curs de dezvoltare", a spus Henning von Boxberg, presedintele diviziei Bosch Power Tools. „Cunoasterea cerintelor clientilor nostri este unul dintre factorii care ne garanteaza succesul, cifrele de producție in crestere sunt dovada ca suntem pe drumul cel bun si ca sculele noastre sunt bine primite de catre utilizatori”. 

Ixo ramane scula electrica favorita la nivel global si a cincea generatie este acum disponibila. De la introducerea sa pe piața in 2003, peste 1 milion de astfel de surubelnite cu acumulator au iesit, in medie, de pe linia de productie in fiecare an. Intre timp, o surubelnita Ixo este produsa la fiecare 21 de secunde la fabrica din Miskolc, Ungaria. 

Sculele electrice Bosch sunt produse si comercializate peste tot in lume - in Germania, si de asemenea in alte tari europene, in Asia, America de Nord si America de Sud. Incepand din acest an, reteua globala de productie include o noua fabrica in Chennai, India, unde cei aproximativ 200 de angajati produc scule electrice care indeplinesc cerintele pietei si utilizatorilor din India.

www.bosch.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video