Cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, NVC Lighting, a ajuns in Romania

208 vizualizari
NVC Lighting Technology Corporation
Distribuie pe

 

 

Cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, NVC Lighting Technology Corporation, va fi prezent incepand de anul acesta pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim.

Compania chineza a incheiat un parteneriat de exclusivitate pentru piata locala cu distribuitorul roman SPIN Com-Exim si estimeaza pentru primul an o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.

“Suntem mandri ca am reusit sa convingem unul din cei mai importanti jucatori la nivel international pe piata produselor de iluminat, sa ne acorde exclusivitate pentru piata din Romania. Ceea ce a contat extrem de mult a fost experienta noastra ca si distribuitor, reteaua de parteneri la nivel national, precum si un plan de business bine pus la punct pentru a oferi companiei posibilitatea de a dezvolta un business solid pe plan local”, a declarat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

Produsele NVC Lighting urmeaza sa fie distribuite la nivel local atat catre partenerii Spin Com-Exim, cat si catre lanturile de retail. Spin Com-Exim intentioneaza sa patrunda si pe piata ansamblurilor imobiliare datorita avantajului asigurat de catre gama diversificata de produse pe care o distribuie.

“Studiile noastre arata ca cererea pentru sursele de iluminat pe LED a avut o crestere constanta in 2013 pe piata locala. Spin Com-exim vine astfel in intampinarea nevoilor pietei pentru toate segmentele de consumatori, oferindu-le nu doar lampi traditionale, ci si cele pe LED, produse de catre NVC Ligthing.” a completat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

NVC Lighting produce corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care au nevoie de surse de iluminat industriale, institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte care solicita corpuri si surse de iluminat speciale.

Produsele NVC Ligthing trec printr-un proces de control al calitatii extrem de riguros, comparabil cu cel al altor branduri premium, populare la nivel global, iar ceea ce le diferentiaza este raportul calitate pret, mult mai avantajos.


Despre SPIN Com-Exim 
Spin Com-Exim are o experienta solida, de peste 20 ani, pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice. Compania este un distribuitor multibrand, certificat ISO si IQ NET, care poate asigura capacitati de livrare extrem de mari datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse. Cifra de afaceri a companiei se ridica la aproximativ 6 milioane de euro, fiind unul din principalii distribuitori prezenti pe piata locala. 
Despre NVC Lighting
NVC Lighting este cel mai mare producator de corpuri de iluminat din China care detine totodata si cea mai mare cota din piata asiatica, conform datelor Goldman Sachs Group Inc.
NVC Lighting este o companie chineza fondata in 1998, listata in momentul de fata la Bursa din Hong Kong (2222.HG), cu o cifra de afaceri anuala de aproximativ 1 miliard de euro. Compania se afla intr-o expansiune constanta la nivel mondial, acaparand deja piete precum Australia, India, Turcia sau Africa de Sud. Totodata, compania are o subisidiara si in Marea Britanie, NVC Lighting Ltd, cu o cota importanta de piata, datorita patrunderii pe segmentul retail.
Fabricile detinute de compania chineza insumeaza o suprafata de aproximativ 700.000 metri patrati, iar acestea se afla in mai multe regiuni ale Chinei cum ar fi Huizhou, Ningbo, Chongqing si Shanghai. NVC Lighting are peste 300.000 angajati si o retea de peste 3000 de distribuitori locali.
Produsele NVC Ligthing trec printr-un proces de control al calitatii extreme de riguros, comparabil cu cel impus de catre alte branduri din aceeasi categorie, populare la nivel global.

Catalogul de produse se poate gasi pe www.spincomexim.ro in sectiunea Download.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video