Compania SYSCOM 18 aduce in Romania traductoarele de curent seria CTSR, produse de LEM

178 vizualizari
Compania SYSCOM 18 aduce in Romania traductoarele de curent seria CTSR
Distribuie pe

Liderul global pe piata solutiilor de masurare a parametrilor electrici, compania LEM, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, aduc pe piata romaneasca traductoarele de curent din seria CTSR, ale caror beneficii combina performantele functionale si de siguranta cu masurarea precisa a micilor curenti de scurgere c.a. si c.c.

„Compania LEM, pe care noi o reprezentam in Romania, se indreapta tot mai mult catre sursele de energie regenerabila ale viitorului, prin controlul si siguranta in functionare ale solutiilor de astazi pentru captarea energiei solare. In acest sens, putem afirma ca, intr-adevar, traductoarele din seria CTSR reprezinta alegerea de astazi pentru energia de maine, oferind in acelasi timp instalare usoara pentru masurarea curentului rezidual mono si trifazat”, declara reprezentantii Syscom 18.

Masurand doua game de curent nominal (0,3 si 0,6 ARMS), traductoarele CTSR pot fi montate pe circuit imprimat, avand totodata o deschidere cu diametru mare, de 20,1 mm. Traductoarele prezinta atat o capacitate ridicata de supraincarcare de pana la 3300 A, cat si un nivel ridicat de izolare intre circuitele primare si cele de masura, datorita distantelor si cailor de conturnare de pana la 11 mm. Operand de la o sursa de +5 Vc.c., traductoarele au o deriva redusa si opereaza de la – 40°C pana la + 105°C.


Despre LEM:
Compania LEM este liderul global in livrarea de solutii inovative si de calitate destinate masurarii parametrilor electrici. Traductoarele de curent si tensiune marca LEM sunt folosite intr-o gama extrem de extinsa si variata de aplicatii pe pietele industriale, de tractiune, energie si automatizari, auto. LEM este o companie globala cu aproximativ 1000 de angajati in lumea intreaga. Are unitati de productie in Geneva (Elvetia), Copenhaga (Danemarca), Machida (Japonia), Beijing (China) si birouri regionale de vanzari aproape de locatiile clientilor. Compania a fost listata SIX Swiss Exchange inca din 1986; simbolul de tranzactionare este LEHN.

Despre Syscom 18:
Infiintata in 1991, Syscom 18 este o companie recunoscuta pe piata de automatizari si sisteme de masura din Romania. Companie distribuitoare, producatoare, furnizoare de servicii „la cheie” si integrator de sistem totodata, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului si continua sa livreze echipamente de inalta calitate, instalatii sau sisteme catre mai bine de 800 de clienti in Romania, Siria, Bulgaria, Kazakstan, Iordania, Ungaria, Iran, Iraq, Bahrain, Algeria.

www.syscom.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video