Conectorii industriali RJ45 Cat6A: Instalare rapida si usoara, in doar trei pasi simpli

2429 vizualizari
conectori industriali
Distribuie pe

Conectorii industriali RJ45 Cat6A pot fi utilizați în conexiuni Ethernet IP20 Cat6A, pentru care instalarea pe teren, rapid și fără erori este o cerință cheie. În descrierea produsului se poate observa modalitatea de utilizare, care nu necesită unelte speciale.

Funcție automată de tăiere a firelor

Cel mai recent conector industrial IP20 RJ45 Cat. 6A de la TE Connectivity se bazează pe tehnologie de nucleu comun, o tehnologie de platformă utilizată pentru întreaga familie de produse industriale RJ45. Acest conector RJ45 Cat. 6A extinde familia de astfel de conectori ce pot fi instalați pe teren Cat5e, cu un conector ce poate fi instalat fără a dispune de scule pe cabluri Cat6A. Această soluție include o funcție automată de tăiere a cablului, care oferă o instalare fără erori și performanțe optime în teren. Odată închisă carcasa de bază, firele în exces sunt tăiate în același timp în care conductorii sunt conectați la contactele conectorului. Această soluție oferită de TE este capabilă de montare pe cele mai uzuale variante de cabluri Cat6A și poate gestiona viteze de transfer de până la 10 Gbps, suportând lățimi de bandă de până la 500 MHz.

,,Datorită designului rezistent, ușurinței de instalare fără eroare și a performanțelor optime datorate funcției automate de tăiere, conectorul RJ45 Cat 6A este în mod particular potrivit pentru aplicații de cabluri industriale solicitante, precum cabinete de control, control motoare, mașini, robotică și multe altele.” – a declarat Ruud van den Brink, Product Manager.

Montare în doar trei pași simpli:

Pasul 1: Se îndepărtează mantaua de protecție a cablului și se introduc firele în dispozitivul de gestionare al conductoarelor.

 

instalare conectori industriali

Pasul 2: Se închid capacele prin presarea cu degetele sau cu o sculă uzuală până când se blochează împreună și firele în exces sunt tăiate automat.

 

instalare conectori industriali

Pasul 3: Se îndepărtează firele tăiate.

 

instalare conectori industriali

1 Min - Timp maxim de instalare

IP67- Performanțe opționale

22-26 - Domeniu AWG acoperit

Caracteristici

  • Conector dintr-o bucată, Cat. 6A, cu instalare fără unelte
  • Funcție de tăiere automată ce oferă instalare fără erori și performanțe optime
  • Carcasă de etanșare opțională ce garantează performanțe IP65/67
  • Suportă minim 750 de cicluri de utilizare

Avantaje

  • Asamblare fără erori într-un timp scurt de sub 1 minut și performanțe optime obținute cu funcția automată de tăiere integrată
  • Designul rezistent și caracteristicile speciale (de exemplu închiderea metalică) fac ca acest conector să fie extrem de potrivit pentru aplicații industriale solicitante
  • Plajă largă de cabluri ce pot fi utilizate (de la AWG 26 la AWG 22, solid sau multifilar) fără utilizare de unelte

Aplicații

  • Tablouri electrice
  • Robotică
  • Motoare / Control motoare
  • Mașini
  • Instalații industriale în multe alte aplicații

 

Exemple de produse:

Conector mamă ecranat Cat6a RJ45 de la TE Connectivity - Nr. stoc RS 135-5489

conector mama ecranat Cat6aAcest tip de conector cu protecție metalică, interfață standardizată IEC, este un conector industrial, ce oferă o clasă de protecție IP65/IP67 și poate rezista în medii dure, precum șocuri, vibrații și temperatură. Corpul din zinc nichelat oferă de asemenea o bună rezistență chimică, la uleiuri și la scântei. Clasa de protecție IP ridicată face ca acești conectori metalici RJ45 să fie ideali pentru conexiuni sigure.

Tehnologia de montare robustă a acestor conectori industriali RJ45 nu necesită scule speciale, conducând astfel la economii de timp și o mare flexibilitate a instalării în teren. Mecanismul de tip push-pull oferă o conexiune sigură și etanșă pentru toate diametrele uzuale de cabluri. Acești conectori industriali RJ45 dispun de opțiuni la 90°, 180° sau cu trecere.

Conector tată ecranat Cat6a RJ45 de la TE Connectivity - Nr. stoc RS 135-6052

conector tata ecranatAcest conectori reprezintă corespondentul tată al celui anterior prezentat, oferind aceleași beneficii în urma utilizării sale.

 

Fie că sunteți acum în căutarea unui cablu, conector sau orice altă componentă tehnică sau doar vă faceți planuri pentru dezvoltarea sau întreținerea proiectelor, căutați componentele necesare marca TE Connectivity pe www.rsromania.com.

Autor: Bogdan Grămescu
Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video