De 10 ani impreuna la IEAS!

64 vizualizari
IEAS 10 ani
Distribuie pe


International Electric&Automation Show, IEAS, este singurul eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice si automatizarilor din Romania. IEAS este organizat sub conceptul „Business is sharing” si ofera printre cele mai bune solutii business to business, faciliteaza schimbul de informatii si creeaza un mediu de afaceri atractiv. 

Anul acesta va avea loc editia cu numarul 10 si se va desfasura intre 9 si 12 Septembrie in locatia traditionala a Palatului Parlamentului din Bucuresti. In paralel cu IEAS are loc Congresul CEEER ce dezbate si prezinta cele mai actuale subiecte din industrie.

Evenimentul are un format business to business si se adreseaza in mare masura tuturor industriilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electronica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industria constructiilor, industria auto, industria feroviara, industria navala, industria aeronautica, industia alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, HORECA, IT&C, telecomunicatii, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale. 

In prezent companii de referinta s-au inscris la IEAS. Pentru mai multe detalii privind editia din acesta an va rugam sa accesati coordonatele de mai jos.

DK EXPO 
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: 
office@dk-expo.ro
Web: www.ieas.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video