Dremel lanseaza unealta multifunctionala Dremel 3000, cea mai usor de folosit scula electrica din gama ei

230 vizualizari
Dremel 3000
Distribuie pe

Dremel, una din marcile de scule electrice ale concernului Bosch, a reproiectat unealta Dremel Seria 300, creand noua scula electrica multifunctionala Dremel 3000 - cea mai usor de utilizat unealta multifunctionala din gama ei. Unealta Dremel 3000 a fost lansata, incepand cu luna mai, si pe piata din Romania. Printre caracteristicile noii unelte se numara faptul ca este special creata pentru lucrari de detaliu, Dremel 3000 avand un nivel redus de vibratii si zgomot, o aderenta mai buna pentru toate zonele de prindere, precum si o putere crescuta, de 130 W. Faptul ca vibratiile sunt reduse ii ofera utilizatorului un control mai bun asupra uneltei in timpul lucrului. In plus, noul capac inovator EZ Twist pentru varf ofera un mecanism de fixare care este integrat in capacul pentru varf al uneltei, lucru care face sa nu mai fie necesara utilizarea unei chei fixe pentru a strange sau a deschide mandrina in momentul schimbarii accesoriilor. 

Noua unealta Dremel 3000 este ideala atat pentru utilizatorii incepatori, cat si pentru cei avansati, pentru proiecte de bricolaj sau artizanale deopotriva. Datorita liniilor elegante si conturate, noua scula multifunctionala Dremel 3000 este usor de folosit, avand capacele periilor situate la nivelul carcasei si o zona de prindere modelata dupa conturul degetelor, lucru care asigura o prindere ghidata si sigura. Unealta dispune de un control al turatiei ce poate varia de la 10.000 pana la 33.000 rpm. Turatia complet variabila ofera utilizatorilor un control perfect atunci cand executa lucrari de taiere, decupare, gravare, lustruire, slefuire si multe altele. Mai mult, Dremel 3000 dispune de un sistem de inchidere cu mandrina, ureche de prindere, perii interschimbabile, o stabilitate excelenta si un carlig de suspendare integrat: pentru agatarea uneltei de suportul pentru unelte Dremel sau in apropierea proiectului.

Noua scula Dremel 3000 este disponibila in doua tipuri de truse:
Trusa 1 3000-15 include unealta Dremel 3000 cu capacul EZ Twist pentru varf, 15 accesorii Dremel, DVD cu indicatii si informatii si o geanta cu fermoar.
Trusa 2 3000-1/25 include unealta Dremel 3000 cu capacul EZ Twist pentru varf, axul flexibil Dremel Flexshaft, 25 de accesorii Dremel, inclusiv EZ SpeedClic, DVD cu indicatii si informatii si o carcasa pentru transport compacta, din plastic rezistent.

Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.bosch.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video