E timpul pentru IEAS 2016!

57 vizualizari
Editia a 12-a a evenimentului dedicat industriei din Romania are loc la Palatul Parlamentului intre 20 si 23 Septembrie 2016.
Distribuie pe


Editia a 12-a a evenimentului dedicat industriei din Romania are loc la Palatul Parlamentului intre 20 si 23 Septembrie 2016. Evenimentul include zona de expozitie, workshop-uri tematice, prezentari si sarbatoarea electricienilor si inginerilor din Romania in cele 4 zile de desfasurare.

Pentru ca timpul este poate cea mai importanta resursa de care dispunem cu totii, anul acesta la IEAS – cel mai mare eveniment dedicat industriei energetice, de echipamente electrice si automatizari – organizatorii ofera sansa atat expozantilor, cat si vizitatorilor, sa economiseasca si sa castige timp pentru ei.

Daca vrei sa afli raspunsul la intrebarea “Cum pot avea mai mult timp pentru mine?”, te asteptam intre 20 si 23 Septembrie la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Veti descoperi numeroase tehnologii si aplicatii gandite special pentru a economisi timp si resurse financiare dar si multe suprize placute. De 12 ani oamenii vin la IEAS sa isi intalneasca colegii, clientii, partenerii de afaceri si sa petreaca timp de calitate intr-un cadru deosebit. IEAS este sigurul eveniment care aduna in acelasi loc, timp de 4 zile, principalele companii de profil din Romania, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice si agenti economici din toate ramurile industriei.

Editia din acest an pune accentul pe tehnnologiile inovative din domeniul energetic, pe produsele menite sa eficientizeze activitatile industriale si pe cele ce reduc consumul de energie. Aproximativ 95 de companii de top din industie vor fi prezente la Palatul Parlamentului. Una din surprizele placute ale editiei din acest an o reprezinta numarul mare al companiilor din strainatate, fiind prezente companii din tari precum: Bulgaria, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia si Ungaria. Aceste companii externe participa alaturi de cele interne in urma demersurilor de apropiere a evenimentului IEAS de evenimentele similare internationale, evenimente precum: Hannover Messe, Light+Building sau Win Eurasia Automation din Istanbul.

Avand in vedere evolutia tehnologiei la nivel mondial, dupa anul 2014 - un an important pentru industria roboticii din Romania – se poate vedea prezenta unui numar mai mare de roboti industriali expusi la IEAS. Anul acesta, vizitatorii au ocazia sa vada robotul care joaca baschet! Sub sloganul “Robotii industriali imbatranesc mai greu daca sunt tratati cu cabluri de torsiune!”, puteti vedea robotul capabil sa arunce mingii intr-un cos de baschet cu precizie maxima. Alta “atractie” in materie de roboti este The Water Dancing Machine – robotul ce are pompele sincronizate cu muzica iar vizitatorul poate controla pompele prin deplasarea bratelor sale.

Si anul acesta, expozantii IEAS aduc in atentia vizitatorilor conceptul “casei inteligente”, o casa care se adapteaza automat cerintelor utilizatorilor si care reuseste sa integreze intr-o forma cat mai putin intruziva noile tehnologii cu obiceiurile din viata de zi cu zi a familiei. Alaturi de aceste noutati veti putea gasi la IEAS echipamente ce se bazeaza pe realitatea virtuala si realitatea augumentata, imprimante mobile dedicate sectorului industrial, produse de iluminat moderne, solutii dedicate vehiculelor electrice, cabluri si conectori create pentru mediile extreme, solutii wireless de comunicatie, tehnologii smart dedicate oraselor, solutii scada si aparate de masura si control dar si produse inovative si de inalta calitate dedicate automatizarilor.

Editia a XII-a are alaturi 3 parteneri importanti prin companiile: EATON Electric, PHOENIX Contact si SCHNEIDER Electric. Partenerii evenimentului vor fi prezenti in sala Unirii din Palatul Parlamentului.

Totodata la IEAS se va organiza Sarbatoarea Electricienilor unde se vor reuni peste 500 de electricieni pentru a participa la tombole, expozitii dedicate si prezentari. De asemenea vor avea loc si workshop-urile IEAS, sesiuni interactive de scurta durata ce aduc in prim plan tehnologiile inovative.

Industria este intr-o continua miscare si dezvoltare, iar acest lucru se vede cel mai bine la IEAS, un eveniment dinamic, business to business ajuns la editia cu numarul 12.

Vizitarea evenimentului este GRATUITA si se face accesand link-ul invitatiei online: www.ieas.ro/invitatie-online

Accesul in cadrul evenimentului este posibil dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 | B3 in Palatul Parlamentului. Parcarea este gratuita in curtea locatiei.

Programul de vizitare: 20 – 22 Septembrie: 10:00 – 18:00 | 23 Septembrie: 10:00 – 16:00

Informatii suplimentare: Dk Expo: 021 231 27 36 | 0744 623 223 | www.ieas.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video