Eaton ajuta utilizatorii industriali sa se modernizeze, cu iluminat LED pentru zone periculoase

582 vizualizari
Eaton CEAG ExLin LED
Distribuie pe
  • Noua tehnologie Eaton din seria Crouse-Hinds contribuie la reducerea costurilor energetice cu până la 40 de procente, în comparație cu iluminatul fluorescent tradițional
  • Eaton ExLin ajută la atingerea unor reduceri semnificative ale costurilor de întreținere, în comparație cu tehnologiile de iluminat tradiționale

Compania de management al energiei Eaton a anunțat cea mai recentă inovație a sa în materie de iluminat industrial și pentru zone periculoase: CEAG ExLin LED din seria Crouse-Hinds, certificate pentru medii de zonă periculoasă 1 și 2. Corpul de iluminat LED cu protecție la explozie le oferă clienților industriali un iluminat foarte fiabil și eficient din punct de vedere energetic, care poate aduce economii substanțiale de costuri, în comparație cu corpurile fluorescente tradiționale. 

„Cu un portofoliu larg de soluții pentru medii de lucru grele și periculoase, Eaton își pune în aplicare competențele solide pentru a ajuta clienții să-și modernizeze instalațiile și să susțină funcționarea neîntreruptă și productivitatea îmbunătățită”, a declarat Andrew Agan, director de marketing IEC la Eaton. „Cu noile noastre corpuri cu LED liniar CEAG ExLin, clienții industriali pot îmbunătăți costul general, eficiența energetică și întreținerea pentru sistemele de iluminat.”

Parte a soluțiilor Eaton cuprinzătoare pentru zone dure și periculoase, corpurile ExLin sunt conforme cu standardele Comisiei Electrotehnice Internaționale (IEC) și ale Uniunii Europene (IECEx și ATEX) pentru echipamente utilizate în medii potențial explozive. Corpurile liniare cu LED ExLin ale Eaton sunt concepute pentru a înlocui corpurile fluorescente de 2 x 18 W, 2 x 36 W și 2 x 58 W pentru zone periculoase. ExLin are profil redus, greutate mică și o gamă de temperaturi de funcționare de la -40 grade Celsius (ºC) până la 55 ºC. În plus, optica personalizată a Eaton îmbunătățește distribuirea luminii, pentru a asigura lumină acolo unde este nevoie, având potențialul de a reduce numărul de corpuri necesare.

Pentru a afla mai multe despre iluminatul Eaton din seria Crouse-Hinds pentru zone periculoase, accesați www.eaton.com/crouse-hinds.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video