Electrica Furnizare intra pe piata de furnizare a gazelor naturale

126 vizualizari
furnizare gaze naturale
Distribuie pe

Electrica Furnizare, societate cu tradiție de peste 120 de ani în domeniu energiei electrice, își extinde portofoliul de servicii oferite clienților, prin introducerea unui nou serviciu, furnizarea de gaze naturale.

Electrica Furnizare a obținut, în conformitate cu decizia ANRE 103312.07.2017, licența cu nr. 214712.07.2017 pentru desfășurarea activității de furnizare a gazelor naturale, cu drept de furnizare pe întreg teritoriul țării. 

Serviciul de furnizare a gazelor naturale este disponibil pentru toți clienții casnici și noncasnici, în regim de piață concurențială.

Electrica Furnizare asigură flexibilitate în ceea ce privește oferta, contractul și termenele de plată și va răspunde solicitărilor clienților cu oferte personalizate, în funcție de consum. Societatea pune la dispoziția consumatorilor contracte de gaze naturale, contracte de electricitate sau pachete care să conțină ambele servicii. 

Procedura de schimbare a furnizorului se va realiza fără costuri suplimentare. Conform reglementărilor în vigoare, orice client poate schimba furnizorul de gaze naturale cu un preaviz de 21 de zile calendaristice. Pentru încheierea contractelor, consumatorii casnici și noncasnici vor transmite intenția de a contracta serviciul de furnizare gaze naturale, date cu privire la istoricul consumului pe ultimele 12 luni, precum și documentele de identificare, respectiv CI sau CUI. 

Și în domeniul furnizării gazelor naturale, Electrica Furnizare pune la dispoziția clienților săi experiența unei echipe specializate care va asigura interfața cu distribuitorii. Pentru a solicita o ofertă personalizată, ne puteți contacta la adresa de e-mail office@electricafurnizare.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video