ENERGYPEDIA 2012 – cea mai mare si mai importanta conferinta pe tema energiei organizata de Grupul CEZ in Romania

85 vizualizari
energypedia 2013
Distribuie pe

In perioada 9 - 10 octombrie, Bucurestiul a fost scena care a gazduit cea mai importanta dezbatere pe tema energiei din Romania. 
Grupul CEZ, unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, a strans laolalta cei mai importanti jucatori de pe piata de specialitate din tara, atat autoritati de reglementare din domeniu, cat si cei mai mari producatori si distribuitori de energie electrica precum si colaboratorii acestora.
Inca de la prima editie, ENERGYPEDIA s-a dovedit un eveniment primit extrem de calduros de catre actorii principali de pe piata de energie electrica, fapt demonstrat de numarul mare de cereri de inscriere si de prezenta covarsitoare din ambele zile. Evenimentul a concentrat un numar de 250 de participanti si peste 30 de jurnalisti de specialitate.

Temele abordate au acoperit cele mai importante aspecte de pe piata de energie din prezent, proiecte pe termen lung din sectorul energetic si au marcat o serie de probleme reale existente pe piata, furnizand in acelasi timp si potentiale solutii de rezolvare a acestora prin colaborarea tuturor partilor implicate.
Proiectul a fost sustinut proactiv de vorbitori de prestigiu din zona energetica autohtona si nu numai, printre acestia numarandu-se Excelenta Sa domnul Jiří Šitler, Ambasador al Republicii Cehe in Romania, domnul Victor Ponta - Prim Ministru al Romaniei, domnul Jan Veskrna - Presedinte al Directoratului CEZ Romania dar si reprezentatii unor companii ca E.ON, Enel sau GDF Suez.

Grupul CEZ in Romania a initiat acest amplu proiect intelegand ca viitorul poate fi construit numai prin sustinerea ideilor si a proiectelor de catre oameni cu pregatire si experienta in acest domeniu. In acest sens, primii sase cei mai buni studenti de la Facultatea de Inginerie Electrica din Craiova au fost premiati in cadrul Galei ENERGYPEDIA. Nu au fost uitati insa nici cei fara de care aceste performante nu ar fi fost posibile: Profesor Doctor Inginer Nicolae Golovanov, Profesor Doctor Inginer Hermina Albert si Profesor Doctor Inginer Aurelian Leca.
Evenimentul a fost organizat de catre Grupul CEZ in Romania si s-a desfasurat sub inaltul patronaj al Excelentei Sale Domnul Ambasador al Republicii Cehe Jiří Šitler.

Mai multe informatii despre eveniment pe:
www.ENERGYPEDIA.ro sau www.facebook.com/ENERGYPEDIA
Departamentul Relatii Publice
CEZ Romania

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video