Experimentati viitorul digital al iluminatului la LuxLive 2017

134 vizualizari
LuxLive 2017 - cel mai mare eveniment anual din domeniul iluminatului din Europa
Distribuie pe

În Hampshire, luminile stradale anunţă autoritățile locale când să presare sare pe şosele în timpul iernii. În Helsinki, vă ajută să vă găsiți un loc de parcare. În aeroportul Atlanta, luminile pot depista scaunele cu rotile şi alte tipuri de echipamente. Pe lângă acestea, în Singapore, luminile ghidează clienţii către produsele din spaţiile comerciale. 

Iluminatul este în schimbare. Datorită tehnologiei digitale, dincolo de iluminat, utilitatea luminilor se află într-o continuă creştere, aceasta creând efecte la care nu visam cu ani în urmă. 

În prezent, luminile pot umaniza spaţiile şi totodată pot transforma oraşele noastre din oraşe simple în unele „inteligente”. Acestea pot interacționa cu persoanele, pot înțelege nevoile acestora, creând un confort fără egal. 

Această schimbare va transforma corpurile de iluminat în nişte dispozitive inteligente care vor putea monitoriza și controla mediul înconjurător. Iluminatul din clădirile și orașele noastre este setat să formeze coloana vertebrală a unei rețele digitale care poate angaja și informa pe o scală fără precedent. 

Pentru a vă ajuta să înţelegeţi aceste posibilităţi uimitoare, LuxLive 2017 - cel mai mare eveniment anual din domeniul iluminatului din Europa - va reuni demonstraţiile şi tehnologia la ExCel Londra, în perioada 15-16 noiembrie. 

Acolo, vizitatorii vor putea experimenta viitorul digital al iluminatului. 

Însă nu totul este despre tehnologie. Cunoștințele pe care le avem în legătură cu modul în care luminile afectează idivizii ne permit să dezvoltăm spaţii centrate pe om unde bunăstarea, confortul şi productivitatea vor fi esenţiale. 
De la sistemul Li-Fi până la iluminatul centrat pe om și controlul wireless, ediția LuxLive din acest an este un festival al tehnologiei de ultimă oră. 

În mijlocul acestui spectacol se află Gooee IoT Arena. Această scenă centrală şi zonă tehnologică reprezintă punctul în care viitorul digital al iluminatului ia viaţă. Demonstraţiile, prezentările şi discuţiile se vor concentra pe iluminatul conectat şi pe posibilităţile încântătoare pe care le deschide pentru a angaja ocupanții și pentru a ne controla lumea.

Pe de altă parte, arena de lumini - în asociere cu Amerlux- se va concentra pe calitatea şi designul de lumini. Aceasta va fi structurată în două zile de conţinut curativ asupra iluminatului arhitectural şi totodată, aici se vor desfășura dezbateri şi prezentări ale designerilor şi arhitecţilor. 

Cu sprijinul Holophane, Smart Spaces Campus se va concentra pe iluminatul exterior conectat. Aici veți putea vedea sisteme de iluminat sofisticate, sisteme cu caracteristici avansate precum cele care monitorizează mediul înconjurător, gestionarea activităţilor, informaţiile privind parcările, rapoarte de defecţiuni, precum şi integrarea cu părți terțe de sisteme și software.

Conectivitatea wireless furnizată de lumina vizibilă din iluminarea cu LED-uri - cunoscută sub numele de Li-Fi- creează mult entuziasm în cercurile tehnologice. Fără nicio îndoială, această evoluţie progresivă poate transforma iluminatul într-o bază solidă de informaţii destinată tradiţionalei reţele Wi-Fi. În cadrul evenimentului Li-Fi Experience, cu ajutorul unor companii, start-upuri în acest domeniu captivant, puteți observa modul în care noua tehnologie acţionează.

Datorită îngrijorării sporite privind siguranţa clădirilor, Escape Zone îşi va îndrepta atenţia asupra cerinţelor și standardele de iluminare de urgență în clădiri. Aici veți învaţa cum să evaluaţi riscurile prin cele mai practice şi inovatoare moduri şi, totodată, cum să vă asiguraţi că instalaţiile dumneavoastră respectă regulamentele impuse. 

Dacă doriţi să deveniţi experţi în acest domeniu, urmăriţi Academia de Iluminat Lighting Industry Association. Programul lor educaţional are loc în fiecare dimineaţă. Tutorii experimentaţi din cadrul acestei asociaţii vă vor prezenta fundamentele luminii, surselor de lumină și designului de iluminat Înregistrează-te pe www.lialightingacademy.com. 

Organizaţia LIA are alocată o zonă amplă în cadrul expoziției, unde prezintă numeroasele servicii pe care le oferă membrilor săi. Laboratoarele LIA vor fi prezente, demonstrând proceduri de testare şi prezentând echipamentele de precizie. Lumicom îşi dezvăluie dispozitivul de reciclare mobilă, iar divizia de formare va discuta despre disponibilitatea fără precedent a calificărilor.

În cele din urmă, dacă sunteţi implicat în finanţarea unor companii de iluminat, există Forumul Strategies in Light Investor. Directorii generali ai companiilor de iluminat dezvăluie strategiile lor de piaţă în faţa unei audienţe a capitalilor de risc, a managerilor de fonduri, a investitorilor şi a liderilor din industrie. Cine va aduce valoare? Cine sunt perturbatorii? Şi cine va fi perturbat? Acesta este un eveniment la care oamenii din conducere trebuie să participe. 

Cea mai bună veste este că intrarea este liberă! Vă puteţi rezerva locul aici: www.luxlive.co.uk.

LuxLive este cel mai mare eveniment de iluminat anual din Europa.

Locul de desfășurare: London ExCeL
Perioada: 15-16 noiembrie 2017
Intrare: gratuită, este necesară preînregistrarea
Pentru informații suplimentare, vizitați www.luxlive.co.uk

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video