Gama sculelor electrice Bosch care folosesc bateria litiu-ion de 10,8 volti continua sa creasca

74 vizualizari
Gama sculelor electrice Bosch care folosesc bateria litiu-ion de 10,8 volti continua sa creasca
Distribuie pe

Incepand cu luna iulie, gama „Power 4All” de scule electrice de 10,8 volti de la Bosch se va extinde cu unealta multifunctionala PST 10,8 LI, ciocanul rotopercutor Uneo si lanterna PLI 10,8 LI. Toate aceste instrumente folosesc bateria reincarcabila „Power 4All” fara fir de la Bosch. Cu slefuitorul multifunctional PSM 10,8 LI, unealta multifunctionala PMF 10,8 LI, masina de gaurit PSR 10,8 LI, masina de gaurit cu percutie PSB 10,8 LI-2 si ferastraiele de diferite puteri AHS 35-15 LI si 45-15 LI, care sunt disponibile inca de anul trecut, utilizatorii produselor de bricolaj vor putea folosi noua instrumente puternice, avand nevoie de o singura baterie si de un singur acumulator. Astfel, clientii Bosch economisesc spatiu de depozitare si bani.

Noile imbunatatiri confera mai multa putere gamei de 10,8 volti
Produsele din gama de 10,8 volti pot slefui, gauri, insuruba, taia si sunt la fel de fiabile si puternice ca si sculele electrice de mari dimensiuni sau cele cu cablu. Acestea au capacitatea de a realiza o multime de activitati datorita noii tehnologii cu acumulatori litiu-ion, cu o putere de 1,5 Ah, iar timpul de functionare dupa incarcare creste cu 15 procente. Bosch se gandeste si la vechea generatie de produse, impreuna cu toate ustensilele sale. Bateriile de 1,3 Ah sunt compatibile cu toate noutatile din sistemul de 10,8 volti.

Noile scule electrice din gama
Nou lansata unealta multifunctionala PST 10,8 LI este foarte usor de manuit. Datorita designului compact, PST 10,8 LI poate fi folosit atat ca un ferastrau vertical flexibil, cat si ca un ferastrau normal. Utilizatorul poate schimba lama in doar cateva miscari datorita sistemului SDS: daca dintii cutitului sunt indreptati in partea opusa, PST 10,8 LI poate fi folosit ca un ferastrau pentru a taia ramurile cu o grosime de pana la 30 de milimetri.

Uneo, o alta unealta nou introdusa in gama „Power 4All”, poate gauri, ciocani si insuruba la fel ca modelul predecesor cu 14,4 volti, fiind egala ca putere, dar avand aditional o a doua treapta care furnizeaza o forta si mai mare pentru insurubare.

Precum cele mai multe game, sistemul de 10,8 volti are de asemenea un produs de iluminat foarte bun: lanterna PLI 10,8 LI, care ofera suficienta lumina pentru diferitele proiecte de tip DIY si rezista pana la 12 ore. Sistemul integrat Power-Led este la fel de luminos precum un led folosit pentru camerele de locuit. Cu o greutate de doar 300 de grame si cu o lungime de 16 centimetri, este foarte usor de transportat.

Clientii care folosesc deja un produs din categoria fara fir „Power 4All” pot cumpara un alt instrument din magazin, fara a fi nevoiti sa achizitioneze si bateria si acumulatorul. Se poate cumpara o a doua baterie oricand se doreste. Bateria goala poate fi reincarcata in timp ce se lucreaza cu noua baterie.


Divizia de Scule Electrice a grupului Bosch este lider mondial pe piata de scule electrice si accesorii de scule electrice. In anul 2012, angajatii diviziei au generat o cifra de afaceri de aproximativ 4,0 miliarde de euro, din care 90% in afara Germaniei. Cu marci precum Bosch, Skil si Dremel, divizia promoveaza apropierea de clienti si forta inovatoare la nivel inalt. Factorii de succes esentiali sunt forta inovatoare si ritmul inovatiilor. Anual Bosch lanseaza pe piata peste 100 de scule electrice noi. Divizia de Scule Electrice Bosch a realizat aproximativ 40% din volumul vanzarilor din 2011 cu produsele lansate pe piata de mai putin de doi ani. Segmentele Scule electrice, Accesorii, Aparate de masura si Scule electrice de gradina ale diviziei de Scule Electrice s-au dezvoltat mai bine decat piata.

Pentru mai multe informatii, accesati www.bosch.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video