IEAS 2017: Cele mai importante companii din automatizari, echipamente electrice si energie se reunesc in septembrie la Palatul Parlamentului

248 vizualizari
IEAS 2017, la Palatul Parlamentului
Distribuie pe


Între 19 și 22 septembrie va avea loc cea de a XIII a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. Cel mai important eveniment tehnic din România dedicat industriilor automatizărilor și echipamentelor electrice propune în 2017 o nouă abordare. 
IEAS 2017 va fi și gazda primei ediții a Târgului Național de Energie AFEER, desfășurat în sala I.C. Brătianu. Vor participa: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.

Expoziția tehnică IEAS 2017 se derulează în sălile Unirii, Take Ionescu și I.C. Brătianu și aduce împreună 80 de expozanți într-un spațiu de peste 3600 de metri pătrați. Ediția din 2017 a IEAS a atras companii din automatizări, echipamente electrice și energie din Polonia, Cehia, Italia, Koreea, China, Olanda și Spania. Printre expozanți se numără Phoenix Contact, Lapp Kabel, Eaton, Schneider Electric, Mitsubishi Electric și General Cable. Lista completă a expozanților IEAS este disponibilă aici http://www.ieas.ro/en/

Vizitatorii au acces la cele mai noi informații din zona roboticii, a tehnologiilor smart și a aplicațiilor digitale, în timp ce companiile pot accesa noi oportunități de afaceri. Vor fi prezente în cadrul expoziției IEAS 2017 și asociații profesionale importante din domeniul energiei și al construcțiilor dintre care menționăm Centrul Român al Energiei, Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România și Federația Patronatelor Societăților din Construcții. 

In cadrul evenimentului IEAS vor participa și parteneri universitari prestigioși printre care se numără Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Valahia, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Politehnica București. Vizitatorii pot afla informații legate de oferta educațională, proiecte europene derulate în sfera inovării tehnice sau pot vizita galeria de robotică și aplicații interactive în care vor fi expuse proiectele finaliste ale concursului Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. Competitia a fost lansată de organizatorul DK Expo din dorința de a sprijini inovarea și cercetarea de excelență în universitățile și centrele de cercetare din România. 

Evenimentele IEAS 2017 propun o agendă dinamică. În 19 septembrie sunt programate deschiderea oficială, conferințe cu participarea mediului academic și Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică. Ziua de 21 septembrie va fi dedicată sferei de business și oferă worshop-uri tehnice realizate de companiile Schneider Electric și Phoenix Contact. 

Partenerii ediției 2017 a IEAS sunt Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric.

Accesul în cadrul expoziției și evenimentelor IEAS 2017 se face pe bază de invitatie. Inregistrați-vă și câștigați Business Passportul IEAS! http://www.ieas.ro/en/business-passport/
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video