novapex

 

Lumina de maine in produsele de azi

sediul elba
vizualizari

Astazi, 4 februarie, a avut loc la Timisoara prima intalnire din acest an a Comitetului Director al CNRI - Comitetul National Roman de Iluminat, organizata si gazduita de ELBA SA - Lumina de la Timisoara, in calitate de vicepresedinte al acestei organizatii profesionale. 
S-a prezentat gama de produse cu LED lansata de ELBA in ultima perioada si noutatile aflate in pregatire. 

La intalnirea de la ELBA au participat toti cei patru co-presedinti, alaturi de specialistii in domeniul iluminatului ai ELBA si ELBA-COM, de universitarii timisoreni, prezenti in persoana domnilor prof.dr. ing. Ioan BORZA de la Facultatea de Constructii si conf. dr. ing. Dan NICOARA de la Facultatea de Electrotehnica a Universitatii „Politehnica” Timisoara, precum si dl. dr. ing. Ladislau OBERST, membru de onoare al CNRI si specialist al ELBA - pensionat.
Lucrarile sesiunii au fost deschise prin salutul de bun-venit adresat de dl. Gheorghe COCIAN - Presedintele CA si Directorul General al ELBA si au continuat cu vizita la noul amplasament de productie al ELBA din Parcul Industrial Freidorf, unde oaspetilor le-a fost prezentata una din cele mai moderne uzine din Europa de Est, urmata apoi de lucrarile propriu-zise.

Doua teme principale au constituit ordinea de zi moderata de dl.dr.ing Ioan Paut – vicepresedinte al CNRI si director sisteme de iluminat ELBA-COM. Primul punct a vizat propunerile pentru programul de activitate al CNRI din acest an, unde, la initiativa ELBA, s-a propus organizarea unei sesiuni dedicate iluminatului cu LED-uri, in cadrul Conferintei Nationale de Instalatii de la Sinaia, ce va avea loc in luna octombrie a acestui an. Cel de-al doilea punct l-a constituit masa rotunda intitulata ”Lumina de maine in produsele de azi”. Pornind de la realizarile notabile ale ELBA in domeniul iluminatului cu LED-uri, dl. ing. Ciprian Rugea – seful departamentului de proiectare-dezvoltare sisteme de iluminat al ELBA-COM a prezentat gama de produse cu LED lansata de ELBA in ultima perioada, noutatile aflate in pregatire.

La randul sau, d-na ing. Marioara Fetescu – Director de divizie al CNRI si specialist al ELBA-COM in iluminatul arhitectural a prezentat performantele atinse cu produsele ELBA in proiectele de anvergura. Un exemplu elocvent pentru ideea reducerii consumurilor energetice si a imbunatatirii confortului vizual a fost iluminarea integrala cu aparate de iluminat cu led a Municipiului Tirgu Neamt – lucrare finalizata in trim I. 2012 - unde au fost instalate peste 1400 de puncte luminoase. Economia de energie a permis finantarea investitiei cu o amortizare in doar 5 ani, iar aspectul urbanistic a castigat aprecierile specialistilor si a locuitorilor municipiului, calitatea luminii asigurata de produsele ELBA fiind foarte apropiata de lumina zilei.

Inchiderea evenimentului a fost punctata de declaratiile participantilor. „Am primit cu bucurie invitatia de a veni la Timisoara, principalul pol - cu traditie – al iluminatului romanesc” a afirmat dl. Dorin BEU. „Este de remarcat efortul ELBA de dezvoltare de noi produse, de adaptare la tendintele internationale in iluminat, de punere in opera a produselor in proiecte fanion, de unde se naste si incontestabila recunoastere a marcii, a calitatii produselor si a profesionalismului specialistilor in iluminat formati la Scoala ELBA – a conchis dl. conf.Nicoara. „Primim cu bucurie propunerile facute de ELBA si ne vom concentra eforturile ca organism profesional in sensul sustinerii actiunilor propuse a fost promisiunea facuta de dl. Mihai Husch

ELBA SA este in plin proces de transfer al activitatilor de productie pe un nou amplasament, intr-o uzina noua, proiectat si realizat la nivelul cerintelor unui concept modern de productie. Finalizarea acestui proces va avea loc cel mai probabil la finele semestrului I al acestui an.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:22036
Data publicarii: 16.12.2019
Valoarea estimata:
Data publicarii: 13.12.2019