Membrii Fegime reprezinta compania Cimco in Romania

227 vizualizari
CIMCO
Distribuie pe

Incepand din luna august 2016, membrii grupului Fegime (Consolight, Levirom si Power Electric) reprezinta compania Cimco in Romania.

Cimco este unul dintre cei mai mari producatori de unelte pentru electricieni, avand biroul central si fabrica in Germania. Compania realizeaza unelte de mana, sisteme de stocare si transport pentru unelte, role si sisteme manipulare cabluri, dispozitive de masura si control, dispozitive si echipamente pentru protectia muncii, echipamente si materiale de lucru.

Inca de la fondarea sa in 1827, de catre Johann Christian Peter Müller (1800 – 1880), compania CIMCO si-a propus sa fie leader de piata uneltelor pentru electricieni.

Astazi, condusa de catre cea de a sasea generatie din familia Müller, compania continua traditia fabricarii uneltelor care sa intruneasca cele mai inalte standarde de calitate. Aceasta presupune utilizarea celor mai bune materiale, muncitori calificati, un control strict al calitatii si adaptarea permanenta la tendintele si nevoile pietei. Aceasta a permis companiei sa devina un jucator important pe piata internationala de profil.

Pentru a putea raspunde cu promptitudine partenerilor si clientilor sai, CIMCO ofera, pe langa cele 8,000 de articole pe care le stocheaza, produse inovatoare si servicii de inalta calitate.

IN CONDITII NORMALE DE UTILIZARE, PRODUSELE CIMCO, EXCEPTAND CONSUMABILELE, SUNT GARANTATE PE VIATA!

Fegime Day 2016

Pentru prima data in Romania, membrii grupului Fegime au sarbatorit Fegime Day, pe data de 1 iulie 2016, la Palatul Odeon. Evenimentul este organizat anual in toate tarile in care grupul Fegime este prezent.
La eveniment au participat angajatii tuturor membrilor Fegime din Romania (Consolight, Levirom si Power Electric), precum si reprezentanti ai principalilor furnizori Fegime.
Sponsorii evenimentului au fost companiile Gewiss, Philips si Eaton.

Evenimentul a avut doua parti: in prima parte a fost prezentat grupul Fegime si au avut loc prezentarile sponsorilor, iar in cea de a doua parte a avut loc petrecerea in gradina de vara a Palatului Odeon.

In cadrul primei parti au luat cuvantul:
• domnul Florin Niculae (presedintele Fegime in Romania), care a prezentat strategia si viziunea grupului, mentionand rolul extrem de important pe care grupul il joaca in contextul economic actual, caracterizat de eroziunea preturilor, extinderea comertului electronic, presiunea marilor grupuri financiare etc.;

• domnii Ionut Popa (Consolight) si Levente Mezei (Levirom) care au vorbit despre importanta apartenentei la grupul Fegime;

• domnul Costin Cunesteanu (General Manager – Fegime Romania) care a facut o prezentare detaliata a grupului la nivel international si la nivel local, a misiunii si valorilor acestuia, a strategiei pe termen mediu si lung, a activitatii desfasurate precum si a proiectelor pe care grupul intentioneaza sa le implementeze in anul 2016.

Evenimentul s-a incheiat cu o petrecere de neuitat pentru toti cei prezenti!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video